Wandelen in Wales | Bosnië, Montenegro & Albanië | Corsica & Elba
Klik hier voor de webversie | Afmelden
Kijk uit naar uw volgende vakantie
Kijk uit naar uw volgende vakantie
Niets is fijner dan om tijdens de koude herst- en wintermaanden alvast uit te kijken naar een zonnige kampeerreis. Wees er daarom snel bij en reserveer uw plekje voor 2024.

Er staan namelijk unieke reizen op de planning waar uw kampeerhart sneller van gaat kloppen. Wat denkt u van een avontuurlijke rondreis door Bosnië, Montenegro en Albanië? Of zoek het juist wat dichter bij huis tijdens de reis Van Groningen tot Zeeland. De keuze is aan u en wij verwelkomen u graag.
Welke reis past het best bij u?
Bosnië, Montenegro & Albanië
Vanaf € 1899
Bosnië, Montenegro & Albanië
11 mei 2024 - 35 dagen
De Balkanlanden raken steeds meer in trek. Geen wonder, want de landen in dit grote gebied hebben veel te bieden: bergen, kloven, rivieren, prachtige meren en koele bossen. Daarnaast vindt u er indrukwekkende musea en schilderachtige plekjes. Prachtige steden als Zagreb, Sarajevo, Mostar en Dubrovnik staan op het programma, evenals de ruige natuur van enkele nationale parken.
 
Eilandhoppen Corsica & Elba
Vanaf € 1999
Eilandhoppen Corsica & Elba
7 mei 2024 - 26 dagen
Corsica en Elba zijn een perfecte combinatie voor een heerlijk ontspannen vakantie. Deze twee eilanden zijn sterk verweven met Napoleon, maar ze hebben nog veel meer te bieden dan een rijke geschiedenis. Met mooie baaien, kleurrijke havenstadjes en indrukwekkende kliffen kijkt u hier uw ogen uit. We nemen u mee langs de hoogtepunten van beide eilanden.
Rondreis Cornwall & Wales
Vanaf € 2399
Rondreis Cornwall & Wales
29 mei 2024 - 25 dagen
Tijdens deze wandelreis ontdekken we de prachtige natuur van Cornwall en Wales. We wandelen onder andere langs de ruige kustlijn op het South West Coast Path. Ook verblijven we in Snowdonia National Park, dé bestemming voor wandelaars. We gaan terug in de tijd tijdens een bezoek aan Stonehenge, Tintangle Castle en St. Michaels Mount. De steden Sint Ives en Oxford staan ook op het programma.
 
Van Groningen tot Zeeland
Vanaf € 1999
Van Groningen tot Zeeland
3 juni 2024 - 27 dagen
Hoe vaak u ook al in Nederland op vakantie bent geweest, elke keer weer ontdekt u nieuwe hoogtepunten. Zo ook tijdens deze kampeerreis. We bezoeken de prachtige universiteitsstad Leiden, varen met motorsloepen naar Hindeloopen en maken een rondvaart over het IJsselmeer op een traditioneel zeilschip. We eindigen de reis in Zeeland met het Vlaemsch Erfgoed en visserijmuseum in Breskens.
Kamperen tijdens de TestTour
Kamperen tijdens de TestTour
 
Zes enthousiaste kampeerders gingen voor de ACSI FreeLife TestTour op pad naar de Franse Jura en de Italiaanse regio Emilia-Romagna. Ook benieuwd naar de uitstapjes, kampeermiddelen en trekauto's van de testteams? Bekijk alle video's, lees de artikelen en maak kennis met de teams.
Huur een camper bij ACSI Kampeerreizen
Huur een camper bij ACSI Kampeerreizen
 
Heeft u geen eigen kampeermiddel en wilt u toch een keer met één van onze groepsreizen mee? Dat kan! Op acsireizen.nl huurt u veilig en vertrouwt een camper. Zo regelt u de kampeerreis én de camperhuur makkelijk en snel bij dezelfde partij. 
    SGR_logo    Calamiteiten fonds 
Klantenservice
Ma-vr 09.00 - 17.00u
+31(0) 488 42 08 10
Volg ons op Facebook  Volg ons op Instagram
U ontvangt deze mail op: newsletter@newslettercollector.com
acsireizen.nl  |  Afmelden  |  Klantenservice
© 2023 ACSI Holding BV - All Rights Reserved.