Bijzondere abstracte schilderijen slechts beperkt beschikbaar
Unieke nieuwe schilderijen van Aleksandra Nieuwsbrief niet goed zichtbaar?
Bekijk de online versie.
Unieke nieuwe schilderijen van Aleksandra

Bijzondere unieke schilderijen
Kunstenares Aleksandra heeft een serie unieke schilderijen gemaakt, zowel abstracte als figuratieve schilderijen. Van deze schilderijen is er maar een beschikbaar, dus het is zaak er snel bij te zijn. Ook James en Sacha maken unieke schilderijen. De schilderijen in deze categorie wisselen vaak snel, bekijk ze nu in onze webwinkel. 
Bekijk alle unieke schilderijen

Feestdagen drukte
Feestdagen drukte
De komende weken verwachten we grote drukte in onze webwinkel. Wil je er zeker van zijn dat je schilderij voor de feestdagen binnen is, wacht dan niet langer met bestellen! We krijgen soms vragen over Black Friday kortingen en dergelijke, wees gerust, daar doen wij niet aan mee. Wij hanteren samen met de kunstenaars het hele jaar door de meest scherpe prijzen en gaan dus niet ineens absurde kortingen geven. Wees nu eerlijk, als je als webwinkel ineens 25% of meer korting gaat geven, vraag je dan de rest van het jaar gewoon niet een te hoge prijs?
Bekijk alle nieuwe schilderijen

De nieuwe kleurtrends voor 2021
De nieuwe kleurtrends voor 2021
Elk jaar in oktober en november kijkt interieur blogger Thera van Assen naar de trends voor komend jaar op het gebied van interieur en trendkleuren. Haar eerste blog over de nieuwe kleurtrends in inmiddels verschenen, nu te lezen in onze webwinkel.
Lees hier de blog van Thera

Street Art
Street Art
Kunst blogger Walter van Steen heeft al veel verschillende kunststijlen beschreven in zijn blogs. Deze keer neemt hij ons mee naar zijn jeugd waar hij zijn passie voor kunst ontdekte in Street Art en de hiphop-cultuur. Geniet van zijn mooie herinneringen en beschrijving van deze bijzondere kunstvorm.
Onze adresgegevens
Chopinstraat 31 - 4837 BD Breda
076-5616538 - info@kunstvoorjou.nl
www.kunstvoorjou.nl

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld.
Bekijk de online versie | Uitschrijven | Privacy statement
Unieke nieuwe schilderijen van Aleksandra