Unieke ranches in Tucson
Trek je cowboylaarzen aan en zet je cowboyhoed op, want in deze nieuwsbrief nemen we je mee naar Tucson voor een authentieke ranch-ervaring!
Bij Doets Reizen zijn we altijd op zoek naar unieke ervaringen die jouw reis onvergetelijk maken. Lees snel verder!
Bekijk hier het reisaanbod naar Tucson
Tucson: Een unieke western bestemming
Wij van Doets Reizen vinden dat je deze verborgen parel niet mag overslaan. Wij willen je de kans bieden om het echte cowboy leven te ervaren. Tucson is een bestemming die het dubbel en dwars waard is.

Wij krijgen veel complimenten over de ranches die we in Tucson hebben uitgekozen voor ons unieke reisprogramma. Deze zijn niet alleen all-inclusive, maar bieden ook een scala aan activiteiten voor het hele gezin.
Meer informatie over Tucson
Verblijf op de White Stallion Ranch:
Inbegrepen in onze CampingTrip Gouden Staten
Tijdens onze 'CampingTrip Gouden Staten vanuit San Francisco' verblijf je op dag 9 niet in een camper, maar op de White Stallion Ranch zelf. Deze unieke twist aan je reis brengt je dichter bij het authentieke westernleven. De ranch, bekend om zijn gastvrijheid en prachtige landschappen, biedt een zorgeloos verblijf waarbij alle activiteiten inbegrepen zijn. Van paardrijden tot hiking, er is altijd iets te beleven.

Let wel op: op zondagen is er geen paardrijden, maar dat biedt een perfecte gelegenheid om de andere faciliteiten van de ranch te verkennen.
Meer informatie over White Stallion Ranch
Verblijf op de Tanque Verde Ranch:
Inbegrepen in onze Roadtrip Zuidwest Amerika
De Tanque Verde Ranch is een andere schitterende locatie die we met trots in ons aanbod hebben en standaard inbegrepen zit bij de 'Roadtrip Zuidwest Amerika'. Deze ranch biedt een all-inclusive ervaring die je nog lang bij zal blijven. Of je nu op zoek bent naar spannende ruitertochten door de woestijn of liever ontspant bij het zwembad, Tanque Verde heeft voor ieder wat wils. De ranch staat ook bekend om zijn uitstekende keuken, waardoor het de perfecte plek is om na een actieve dag bij te komen.
Meer informatie over Tanque Verde Ranch
Wij regelen het!  
Ons team staat voor je klaar om jouw droomreis werkelijkheid te maken. 
Facebook
Link
YouTube
Website
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief van Doets Reizen.
2024 Copyright ©  Doets Reizen, All rights reserved.

Afmelden voor toekomstige berichten.