Laat je wielen werken!

Wil jij avonturen beleven? Ga dan naar Noorwegen, het outdoorland van Europa. Race dag én nacht onder de middernachtzon in Noord-Noorwegen, beleef mountainbikeavonturen in familievriendelijk Trysil, daal af van berg tot fjord in Fjord-Noorwegen of neem deel aan het event Offroad Finnmark! Vaar snel en comfortabel naar Noorwegen met Fjord Line en ontdek adembenemende routes, uitdagende beklimmingen en singletracks en geniet van de meest machtige uitzichten!

Tot 25% korting op de 2017 collectie

Het is prachtig weer: tijd voor een nieuwe racefiets! Eddy Merckx Cycles lanceert daarom de GOGOGO actie waarbij je kan rekenen op mooie kortingen tot wel 25% op de nieuwe collectie. Rep je daarom naar de dichtstbijzijnde Eddy Merckx Dealer en geniet van deze unieke actie: GOGOGO, je bent er bijna!

Dé Tom Dumoulin Bewaarspecial

De makers van Fiets en Procycling hebben keihard gewerkt om een heuse Tom Dumoulin special te maken. In 64 pagina’s word je meegenomen van de start op Sardinië tot aan de zinderende finish in Milaan. Met een kijkje achter de schermen in de ploegleiderswagen én de hoofdpersoon zelf aan het woord. De special ligt vanaf vandaag in de winkels, maar is ook online te bestellen voor slechts € 3,95.

Fiets 6: Nú in de winkel!

  • In dit nummer...
    Van Bon op een Parlee. Parwie? Parlee! Een vrij onbekend Amerikaans merk en niet bepaald goedkoop. Biedt deze Yank volgens Van Bon waar voor zijn geld? En: fiets mee in het vliegtuig? Je kunt in het buitenland een fiets huren, maar niets is fijner dan op je eigen karretje fietsen. Wij testten fietskoffers en -tassen om je materiaal heelhuids in en uit de laadruimte te krijgen. En met gratis: Grand Départ Special, een 40 pagina's dikke bijlage met een vooruitblik op de start van de Tour de France in Düsseldorf en een etappeboekje met alle schema's, (hoogte)profielen en achtergronden.
  • ...en geven we weg!
    Waar is een goede sprinter zonder de perfecte raceschoen en een goede lead-out? Met de Fi’zi:k R1B Uomo kom je bij iedere rit als een prof aan de start. Deze maand liggen er maar liefst 3 paar (maat en kleur naar keuze) op de finish klaar.

Hét ultieme Vaderdagcadeau!

Alles weten over de Tour de France? Haal dan nu het unieke Tour de France pakket in huis! Dit pakket bestaat uit de 196 pagina’s dikke Officiële Tour de France gids 2017, vier retrofoto’s, invulposter, scheurkalender en een leesboekje met de mooiste Tourverhalen. Vanaf nu in de winkel of bestel het pakket online voor slechts € 12,50 zonder verzendkosten.

DRENTHE’S MOOISTE | ERIK DEKKER CLASSIC

Drenthe staat bekend als dé fietsprovincie bij uitstek. Op zondag 11 juni vindt Drenthe's Mooiste plaats. Drie prachtige routes door het trainingsgebied van Erik Dekker tonen al het moois wat Drenthe te bieden heeft. Fiets 65, 110 of 160 kilometer door bossen, over heide en langs pittoreske Drentse dorpjes.

Dit schept een band

Ontvang nu gratis een set Schwalbe Durano buitenbanden bij een jaar lang Fiets voor slechts € 69,-. Je kunt kiezen uit de maten 23 mm en 25 mm. Dat is een korting van bijna
€ 100,- op de totale winkelwaarde! Zo kun jij tijdens jouw trainingsritten en toertochten goed voorbereid én met een set gloednieuwe buitenbanden de weg op.
Volg Fiets Magazine ook op
Fiets Magazine - Facebook Fiets Magazine - Twitter
Copyright ©2017 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden. 
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hier af.
spacer