Unik uddannelse på HD-niveau


Finanssektorens Uddannelsescenter tilbyder en unik uddannelse inden for investeringsområdet med en afsluttende eksamen, der styrker dine kompetencer. Eksamineret finansrådgiver - Investering er en samlet faglig uddannelse inden for investeringsområdet på HD-niveau.

Vores uddannelse giver dig stærke investeringskompetencer, så du kan vurdere prissætningen på de finansielle markeder og forholde dig til komplekse kommentarer fra analytikerne. Undervisningen er krydret med praksisnære cases og opgaver.

Læs om alt om indhold og tilmelding til enkeltmoduler. Du kan også tilmelde dig interesselisten - så kontakter vi dig, når vi nærmer os opstart.

 
Læs mere her

Brush-up på gul og grøn   

Efter dette kursus får du lyst til at sætte investering på dagsordenen, så kunden aktivt forholder sig til sin formue og beslutter sig for, hvordan afkastpotentialet og risikoen skal være.

 

 
Tilmelding 22. marts


Skat for privatrådgivere 

Kom til en spændende kursusdag, hvor du får en faglig opdatering så du kan supplere din rådgivning om bolig, pension og investering med skattemæssige muligheder, så du sikrer, at dine kunder kender netop deres muligheder.
 

Tilmelding 7. april

Temadage og seminarer i 2021

Du kan allerede nu få sat kryds i kalenderen på de dage, der er relevante for dig – og du har samtidig mulighed for at sikre dig en plads ved at tilmelde dig. 

Datoer for andre temadage og seminarer kommer til løbende, og derfor ajourfører vi hele tiden netop denne side. 

Se vores tilbud i 2021

Find de aktuelle satser 


Hvis du ikke har alle de aktuelle skattesatser, afgifter og fradragssatser i hovedet, er det smart at have dem lige ved hånden. Hent de aktuelle satser i én app.

 
Se hvordan her

Tilmeld jer trygt


Vi håber stadig på, at vi igen må mødes fysisk i mindre grupper til marts. Derfor kan du stadig trygt tilmelde dig vores kurser. Hvis det på grund af restriktioner ikke kan lade sig gøre at afholde dem, så finder vi gode alternativer. I øvrigt gælder vores lempede afbestillingsregler til og med den 30. juni. Det kan du læse mere om her
Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Følg os på Twitter Følg os på Twitter
Følg os på LinkedIn Følg os på LinkedIn
Ud fra din tilmelding af nyhedsbreve på finansudd.dk har vi fundet ovenstående nyheder relevante for dig.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage dette nyhedsbrev, kan du opdatere din profil og dine abonnementer til FUs nyhedsbreve her. Ønsker du at afmelde samtlige nyhedsbreve fra FU, kan du gøre det her

Se hvilke fagområder du kan tilmelde dig inden for nyhedsmails fra FU 

Se eksempler på tidligere udsendte nyhedsbreve inden for fagområderne

Finanssektorens Uddannelsescenter
Skovsvinget 10
8660 Skanderborg  
Tlf. 8993 3333 · E-mail info@finansudd.dk