cashcowdaily
  Benoeming Swaak roept charttechnische twijfels op
Robert Swaak wordt de nieuwe ceo van ABN Amro. Hij volgt Kees van Driehuizen op. De 59-jarige Swaak is onder meer lid van de raad van toezicht van Nationale Opera en Ballet en ‘global relationship partner’ bij PwC.
cashcowreadmore.jpg
 
AEX haalt opgelucht adem
De financiële markten hebben opgelucht adem kunnen halen nadat VS-president Trump heeft gezegd de militaire acties van Iran te willen vergelden met economische sancties.
cashcowreadmore.jpg
Kansrijke bouwstenen zorgvastgoed
Kennis vergroot de kans op rendement. Tijdens de Annexum Academy op donderdag 30 januari 2020 wordt u aan een voorsprong geholpen met de mogelijkheden van zorgvastgoed.
cashcowreadmore.jpg
Beleggen in 2020: wat zeggen de experts?
Als belegger wil je natuurlijk een zo hoog mogelijk rendement op je beleggingen. Nu 2020 voor de deur staat wordt het tijd om te kijken naar de mogelijkheden voor aankomend jaar.
cashcowreadmore.jpg
Unilever is koopje voor haussiers
Unilever sloot gisteren met een verlies van 1,37% op 49,82 euro, waardoor de koers beneden de grens kwam van 50 euro. Technisch ziet het er ook niet zo goed uit.
cashcowreadmore.jpg
COLUMN
"Al met al is NXP is een belegging waarmee ingespeeld kan worden op belangrijke technologische trends als zelfrijdende auto’s, NFC, 5G en robotica. In tegenstelling tot andere producenten van halfgeleiders is NXP aantrekkelijk gewaardeerd." - Martine Hafkamp, directeur Fintessa Vermogensbeheer