cashcowdaily
  Robotisering niet te stuiten
Robots zijn nog lang niet uitgeleerd en het gebruik ervan zal zich snel uitbreiden. Martine Hafkamp (Fintessa Vermogensbeheer) bespreekt de toekomst van robots en kunstmatige intelligentie, én de mogelijkheden om daarop in te spelen.
cashcowreadmore.jpg
 
AEX houdt opgaande beweging vast
De AEX start vandaag in de nieuwe samenstelling met als nieuwkomers Adyen en IMCS. Aandelenmarkten zullen deze week in het teken staan van PMI’s die worden gepubliceerd.
cashcowreadmore.jpg
Slechts 3 Nederlandse aandelen zijn aantrekkelijk dan Korea-ETF
Beleggers die over de grenzen willen investeren, zouden eens naar de iShares MSCI Korea ETF moeten kijken op 47,08 euro.
cashcowreadmore.jpg
Cashcow Financial Tabloid: horen, zien en kopen
Natuurlijk geven we u als Cash-lezer ook de gelegenheid om de digitale versie van de Cashcow Tabloid te bekijken die we vrijdag met De Telegraaf hebben gedistribueerd.
cashcowreadmore.jpg
Facebook iets lager door vertrek toppers
Het vertrek van Chief Product Officer Chris Cox van Facebook en de divisieleider Chris Daniels van WhatsApp trok het aandeel vrijdag omlaag.
cashcowreadmore.jpg
Bert Colijn (ING): ‘Uitstel?’
Brexit blijft ondanks de stemmingen in het Lagerhuis deze week ongemeen spannend. De visie van Bert Colijn, senior econoom bij ING.
cashcowreadmore.jpg
Unilever kansrijk, maar...
Unilever sloot vrijdag 1,65% hoger met een slotnotering van 50,51 euro. Technisch ziet het er ook goed uit, maar let wel op.
cashcowreadmore.jpg
COLUMN
''ik ga ervan uit dat deze trend (zowel de digitale aanvallen alsmede de daarmee samenhangende toenemende digitale bescherming) de komende jaren zal doorzetten. Vraag is echter hoe wij als beleggers hier op kunnen inspelen. Analisten gaan er vanuit dat de cyber security markt de komende 5 jaar in omvang zal verdubbelen." -Richard de Jong, directeur van Lieshout & Partners.
</