Åbn nyhedsbrevet i din browser

Upcycling får tommelfingeren opad

Vidste du, at vi er en af de få tagpapproducenter, der formår at genanvende hele vores produkt og lade det genopstå som nyt, identisk materiale – igen og igen og igen?


Se her, hvordan vi binder genbrugssløjfen, så intet går til spilde

Helende tagarkitektur

Grønt er godt for øjnene – OG for helbredet.

Med Nyt Hospital Hvidovre har totalrådgiveren Schmidt Hammer Lassen Architects taget udgangspunkt i den helende hospitalsarkitektur. En af kongstankerne er blandt andet, at patienterne bliver mere raske ved at opholde sig i rekreative omgivelser – og her spiller hospitalets massive og frodige taghaver en afgørende rolle.   
Bliv klogere på den helende tagarkitektur, der også fungerer som et naturligt alternativ til skiltning. 

Læs om projektet

Robust membran fremtidssikrer sygehus 

Med Derbigum GC Antiroot får Nyt Hospital Hvidovre ikke bare en robust og tæt løsning med en lang og veldokumenteret levetid, der giver færre vedligeholdelses- og driftsomkostninger. Rent styrkemæssigt svarer den dobbeltarmerede membran til en traditionel løsning med to lag – dog uden det højere ressource- og arbejdskraftforbrug, som en tolagsløsning indebærer.
 
Læs om Derbigum GC
Har du prøvet vores nye to-komponent koldklæber?  

Derbigum DMS er vores multifunktionelle bituminøse tætningssystem uden flygtige organiske forbindelser (VOC). Det er designet til at sikre hurtig hærdning og vandtæthed. Produktet kræver hverken mekanisk fastgørelse eller åben ild, hvilket minimerer både støjgener og brandrisiko. Du undgår varm asfalt med Derbigum DMS, der klæber på EPS, PIR, mineraluld, træ, stål, beton og formglas. 


Læs mere om DMS her
Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Vi håber, at dette nyhedsbrev har været relevant for dit daglige arbejde og givet dig inspiration til dine kommende projekter.

Husk, at du altid kan framelde dig via afmeldings-knappen i bunden af hvert nyhedsbrev - men vi håber selvfølgelig, at du har lyst til at læse med næste gang.
 
Hvis du har nogle spørgsmål, tips eller kommentarer til vores nyhedsbreve, er du altid velkommen til at skrive til os på info@eurotag.dk

Med venlig hilsen
Eurotag Danmark A/S

Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er tilmeldt nyhedsbrevet på www.derbigum.dk og/eller www.taettag.dk.

Tæt Tag Danmark A/S | Eurotag Danmark A/S
Rosbjergvej 48
Brabrand 8220
Denmark

Add us to your address book


Du kan altid opdatere dine indstillinger eller afmelde dig nyhedsbrevet