Update allergiebeurs en ben je toe aan een nieuwe haarkleur lezer?

2 years ago


Text only:

Kun je deze mail niet lezen? Klik dan hierLekker leven met allergie! 
Had je plannen om naar de allergiebeurs te komen? Dan moet je nog even wachten... 
De Allergiebeurs stond gepland voor begin april, maar we hebben besloten het te verplaatsen naar vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober 2016. We kregen het lezingprogramma helaas niet op tijd rond... Dus met pijn in ons hart hebben we de knoop doorgehakt en tillen we deze gezellige dagen over de zomer heen. 
Wat is de Allergiebeurs?
Voor als je niet weet wat de allergiebeurs is, hier een korte uitleg.
Wanneer je vanwege je gezondheid bewust moet kiezen wat je koopt, gebruikt, eet of drinkt dan is dit het evenement voor jou! Er zijn zoveel mooie producten en diensten, we vertellen je er graag over.
De Allergiebeurs is een kleinschalige beurs waar de nadruk ligt op kennis delen. Zeer diverse lezingen en demonstraties kan je vrij bezoeken. Ook staan er diverse stands waar je de laatste producten kunt vinden gericht op lekker leven met een allergie. 
 Win één van de tien pakketten haarverf! 
 
Thuis op professionele manier je haar verven met zo min mogelijk schadelijke stoffen? Het kan! 
Op de gezondheidsbeurs in Utrecht liep ik tegen de stand aan van WECOLOUR. Ze waren in de stand mensen aan het verven met een nieuw product. Voor veel mensen die last hebben van een huidallergie is het verven van het haar best een probleem door al die schadelijke stoffen die erin zitten, en niet iedereen kan ook tegen henna. Na even met hen gesproken te hebben heb ik een pakket gekocht en thuis mijn haar behandeld. Het werkt echt heel eenvoudig en blijft ook na zes wasbeurten nog steeds erg mooi. Het zal niet voor iedereen geschikt zijn, er zitten nog wel wat mogelijke allergenen in, maar het is zoals ze zelf zeggen met zo min mogelijk schadelijke stoffen. Wil je dit een keer testen? Dan hebben we een leuke actie voor je! Je kunt één van de 10 pakketten winnen! Lees op de site hoe je kunt meedoen.Pilot kookworkshop glutenvrij
Op donderdag 3 maart was de pilot van de kookdemonstratie in de kookstudio van ATAG. Allergieplatform in samenwerking met pattisier Lysbeth Eggert van Emmy's Glutenvrij gingen we aan de slag met soesjes, eclairs, Bossche Bollen en tartelettes. Alles met 100% smaak en 100% glutenvrij. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar! Via deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van nieuwe data! 
Alle deelnemers aan de pilot hebben hun ervaringen met ons gedeeld, deze gaan we verwerken en plannen aan de hand daarvan nieuwe data in. Je hoort van ons!
 
Graag tot snel!
Hartelijke groet,
het team van AllergiePlatform.nl
Lekker leven met een allergie!
ALLERGIEPLATFORM.NL Postbus 244, 3340 AE H.I. Ambacht
CONTACT | WEBSITE | PRIVACY BELEID | DOORSTUREN | AFMELDEN

Allergiesupermarkt.nl

Categories: Health | Welfare
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019