Nieuwe fase cao-onderhandelingen

“De cao-onderhandelingen maken flinke vorderingen”, meldt Frank Koelen, die namens AVS aanschuift aan de cao-tafel. “De stip op de horizon is om tot een nieuw akkoord te komen, vóórdat de huidige cao afloopt op 1 oktober.” AVS heeft er veel vertrouwen in dat die deadline gehaald wordt. Maar wat betekent dat voor jou?

AVS nodigt alle schoolleiders in het primair onderwijs uit om deel te nemen aan de jaarlijkse peiling over de formatie tijdens de start van het schooljaar. Het kost 5 minuten om de peiling in te vullen.


Ze is afgestudeerd als sociaal geograaf, dacht er op een blauwe maandag nog over om juf te worden, maar ging aan de slag bij onze academie. Marieke van Leeuwen, programma-manager, zorgt ervoor dat jij als schoolleider altijd bij ons terecht kan voor een actueel én inspirerend aanbod aan leergangen en trainingen.

AVS kritisch op Herstelplan

Het kabinet wil een Herstelplan kwaliteit onderwijs gaan maken. AVS vindt dit in de basis een goed voornemen. “Zo’n plan kan helpen om het schoolleiders- en lerarentekort aan te pakken en de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren”, legt voorzitter Karin Straus uit. Toch is ze ook kritisch over de nieuwe plannen van de regering.

Communicatie: de superkracht van elke schoolleider

Maak als schoolleider meer impact en bouw meer vertrouwen op binnen je school. Een goede communicatie met ouders en je team helpt je daarbij verder. In onze leergang Communicatie leer hoe je dat op jouw school het beste aanpakt. Met praktische tools van ervaren en inspirerende docenten ontdek je hoe je ook jouw school beter positioneert. Start: 21 november.

Nieuws


Advertenties

Vacatures

Ben je op zoek naar een interimmer? Klik hier
Ben je een interimmer en op zoek naar een opdracht? Bekijk onze vindplaats


Disclaimer

Ondanks het feit dat AVS zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze e-mail en zij daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan zij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie en kan zij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Uitgebreide disclaimer