Lieve lezer,

Ons doel komt dichterbij! We zitten inmiddels net over een derde van ons benodigde aantal trouwe lezers om van één naar twee magazines per jaar te gaan. Veel dank aan iedereen die zich tot nu toe aansloot. We hebben nog iets minder dan drie weken om de 1000 te behalen. Sluit je dus nu aan en help ons deze week nog naar de 500! In september ontvang je al je eerste magazine, met als thema ‘Aaah!’.

Over het magazine
Welke aaah luidt er wanneer een student naakt poseert en zó goed wordt bekeken dat het atelier verandert in een scène uit Süskinds Das Parfum? Wat galmt er door de gangen van onze samenleving tijdens de viering van de 150-jarige afschaffing van de slavernij deze zomer? Welke aaah hoor je, als je voor het eerst ongesteld wordt op mosseljacht met je vader? In ruim 120 pagina’s Hard//hoofd nemen schrijvers, denkers en kunstenaars dit thema als uitgangspunt.

Wil je ons helpen en ben je benieuwd naar de nieuwste editie? Wees er dan op tijd bij: na 31 juli is het magazine niet meer te verkrijgen. We wensen je veel leesplezier!

Lees snel meer
Met goede groet,
 
Jochum Veenstra, Mark de Boorder en Marte Hoogenboom
Hoofdredacteur, uitgever en chef magazine
Twitter
Facebook
Instagram
Copyright © 2021 Hard//hoofd, All rights reserved.
Je ontvangt deze email omdat je je hebt ingeschreven op hardhoofd.com

Ons adres:
Plantage Muidergracht 24
1018 TV Amsterdam

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.