Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
Nieuwsbrief 25 juni 2024
Update realisatie zonneparken Boxtel
De gemeente Boxtel heeft in het beleidsakkoord gezegd: “We zetten fors in op de realisatie van zonneparken die landschappelijk goed ingepast kunnen worden.” De realisatie van de vier zonneparken is een wezenlijk onderdeel van onze gemeentelijke bijdrage in de Regionale Energie Strategie (RES). Het proces vanaf start tot realisatie van de zonneparken is weergegeven in een planning, waarbij we nu in de fase van de vergunningsaanvragen zitten. Deze aanvragen zijn in voorbereiding. Onderdeel hiervan zijn de omgevingsdialogen door de initiatiefnemers. Verder heeft   de provincie op 28 mei een ontwerp regelwijziging vastgesteld die onder meer betrekking heeft op zonneparken. Deze ligt tot 11 juli ter inzage.  

Lees verder
Bescherm jouw huis tegen inbraak tijdens vakantieperiode

De zomer is een populaire tijd voor vakanties, maar helaas ook voor inbrekers. Nu het zonnetje eindelijk begint te schijnen, zijn we vaker van huis. Daarom delen we enkele belangrijke tips om jouw huis veilig te houden terwijl je geniet van jouw vakantie en het lekkere weer. 

Lees verder
Wegwerkzaamheden in Boxtel
Bekijk al onze wegwerkzaamheden
Bekendmakingen

Lees onze bekendmakingen en lees meer informatie over onder andere vergunningen, verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en lokale wet- en regelgeving.
 
Evenementen­kalender
Bekijk al onze evenementen
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten