Facebook
Instagram
Twitter

Bij' De Vieze Gasten

update annulaties & nieuwe data

Beste bezoeker, deelnemer, sympatisant, ...

Even een update over de corona-tijden Bij' De Vieze Gasten. Onze deuren blijven zeker nog gesloten tot en met 19 april 2020, tot nader order. Tot onze groot spijt moeten we jullie ook meedelen dat alle voorstellingen tot en met eind mei gecanceld zijn en indien mogelijk verplaatst worden. Mensen die hiervoor gereserveerd hebben krijgen een persoonlijke mail in hun inbox met alle nodige informatie.

Ook de Opgetoging en Het BOMfestival X zullen niet kunnen doorgaan op de geplande data. Het festival wordt verplaatst naar het weekend van 25-27 september 2020. We nemen nu even de tijd om dit verder te organiseren en zodra we meer nieuws hebben horen jullie van ons. Hou deze data dus alvast vrij. Verder zitten we niet stil. We hebben twee leuke initiatieven die ontstaan zijn in deze corona-tijden: #kunstachterglas en Untapped Live Sessions. Meer info vind je hieronder. 

We wensen jullie al het beste en hopelijk tot snel!

het team van Bij' De Vieze Gasten
#kunstachterglas

Karolien Soete en Bij’ De Vieze Gasten slaan de handen in elkaar voor het project #kunstachterglas. We doen een oproep aan de mensen uit de Brugse Poort om hun mooiste zelfgemaakt kunstwerk achter hun raam te plaatsen, zodat de mensen die een frisse neus halen in de buurt wat cultuur kunnen opsnuiven.

Een schilderij, beeldhouwwerk, tekening, gedicht,…het kan allemaal. Het resultaat kan je bewonderen in de wijk en op de instagrampagina van kunstachterglas, De Facebookpagina en website van Bij’ De Vieze Gasten. Wil je graag aansluiten? Stuur een foto en je adres naar stag3@deviezegasten.org.

Wandelaars kunnen foto’s maken van hun tocht en posten op sociale media met de hashtag #kunstachterglas.

De kaart met de locaties vind je hier terug.

Live Untapped Solidarity Pub Sessions
 

Yes, ook wij nemen delen aan de Live Untapped - Solidarity Pub Sessions!
De talrijke Gentse muziekcafés en muziekzine Luminous Dash bundelen hun krachten door elke avond van de Paasvakantie een livestream-concert van één artiest te gaan ‘cross-sharen’ op al hun Facebook-pagina’s tegelijkertijd. Op die manier speelt de artiest thuis voor een potentieel publiek van ruim 100.000 fans.

Met deze Pub Sessions willen de initiatiefnemers van het project HUIScafé de loge en Luminous Dash ook die mensen steunen waar de lockdown nog harder toeslaat. Door te doneren aan het Gents Solidariteitsfonds. Storten kan via deze link of op rekeningnummer BE04 8901 5426 8831.

Vanavond is het aan Sioen. Live om 20u00, op onze Facebookpagina



Bij' De Vieze Gasten
Haspelstraat 31
9000 Gent
09/237 04 07
dvg@deviezegasten.org

www.deviezegasten.org
Copyright © 2020 Bij' De Vieze Gasten, All rights reserved.

Wil je jouw e-mailvoorkeuren aanpassen?
gegevens aanpassenof schrijf je uit 

 






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Bij' De Vieze Gasten · Haspelstraat 31 · Gent 9000 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp