28 december 2017
Online versie
Twinkle
image
image
Utrecht verbiedt uitbreiding winkels wegens groei e-commerce
[Nieuws] Toevoegen van extra detailhandelmeters aan bestaande winkelcentra is in bijna alle gevallen ongewenst, vindt de provincie Utrecht: vooral vanwege groeiende internetverkopen.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
GfK: 'Online Nederlands boodschappenmandje gemiddeld 75 euro'
[Nieuws] Nederlanders besteden online per boodschappenorder gemiddeld 75 euro, blijkt uit nieuwe cijfers van GfK over 2017; Picnic is dit jaar snel gegroeid, Spar breidt online uit.
twitter facebook linkedin
lees verder
Heb jij de Twinkle100 al?
[Advertorial] De Twinkle100 is hét overzicht over e-commerce in Nederland. Wie zijn de sterkste spelers, waar komen ze vandaan, met wie werken ze? Hoe snel laden hun websites, hoeveel Twitter-volgers hebben ze, hoeveel organisch verkeer? Je leest het allemaal in de nieuwe Twinkle100.
image
image
PostNL bezorgt 32,9 miljoen feestdagenpakjes
[Nieuws] PostNL maakt de balans op na de kerstdagen: dit jaar staat de teller op 32,9 miljoen bezorgde pakketten. Pakketpunten, avond- en zondagbezorgingen worden steeds populairder.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Albert Heijn probeert verlaging online besteldrempel
[Nieuws] Albert Heijn test al enige tijd een lagere ondergrens voor het online bestellen en thuisleveren aan huisadressen, om te peilen welke uitwerking dat heeft op het bestelgedrag van zijn klanten.
twitter facebook linkedin
lees verder
Hoe de professionals wijn verkopen
[Advertorial] Wijnvoordeel.nl geldt al jaren als een zeer vooruitstrevende speler op het gebied van online marketing. Afgelopen jaar consolideerden ze hun toppositie met een aantal opvallende nieuwe moves. Yellowgrape en Copernica zaten aan tafel. Lees hier het verslag van innovatie in actie.
image
image
Nieuw H&M-merk richt pijlen op webshoppers
[Nieuws] In januari verschijnt het negende merk uit de stal van H&M: /Nyden. Het nieuwe modemerk, dat zich richt op millenials, verschijnt alleen online en in pop-up stores.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Opnieuw stakingsdreiging bij Amazon Duitsland
[Nieuws] Bij het grootste distributiecentrum van Amazon in Duitsland dreigen personeelsleden opnieuw het werk neer te leggen voor meerdere dagen, na een oproep van vakbond Verdi.
twitter facebook linkedin
lees verder
Inschrijvingen Shopping Awards 2018 geopend!
[Advertorial] De inschrijvingen voor de Shopping Awards 2018 zijn geopend. Ben jij een ambitieuze Nederlandse webwinkelier, een omnichannel retailer of een game changer in de (e-)retail wereld? En wil jij graag inzicht in de waardering van consumenten en vakgenoten? Schrijf je dan snel in voor de Shopping Awards!
image
image
ECI's Jeroen van der Meulen: 'Ik ben een echte Hollander'
[Interview] Jeroen van der Meulen over ECI: ‘Hier heb ik te maken met veel producten, veel klantcontacten, veel doelgroepen, veel persona’s, veel segmentatie. En dat is geweldig.’
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door Gracious Studios. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.