Maasbert Schouten aast op een terugkeer in de Quote 500. Dat en meer in onze nieuwsbrief!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quote
 

Maasbert Schouten: ‘in 2026 keer ik terug in de Quote 500’

Als zijn beoogd opvolger geen koudwatervrees had gekregen, dan stond Maasbert Schouten nu in de top van de Quote 500. In plaats daarvan moest hij na de kredietcrisis praktisch weer vanaf 0 beginnen. Maar zijn rentree in de rijkenlijst is in zicht.

 
 
Quote
 

CVC naar de beurs: hoe rijk maakt dat Quote 500-ridder Rolly van Rappard?

De beursgang van het investeervehikel was een long time coming, zoals dat zo mooi heet. Wie de vruchten gaat plukken van een (succesvolle) operatie kunnen we nu al zien, want de prospectus is er.

 
 
Quote
 

Cashen op de kermis? Niek Moonen legt uit hoe hij met zijn tijd meegaat

Het businessmodel van de kermis is op zich vrij overzichtelijk. Als exploitant trek je met jouw oliebollenkraam of reuzenrad elke week naar een ander dorp, je gooit de kassa open en de aankondiging op Facebook zou voor voldoende klanten moeten zorgen. Maar de vraag is een beetje; hoe lang gaat die manier van werken eigenlijk nog mee?

 
 
Quote
 

Geknoei met de boekhouding neemt hap uit jaarwinst SHV van de Fenteners

SHV, het grootste familiebedrijf van Nederland, boekte in 2022 tientallen miljoenen minder winst dan gedacht doordat er geknoeid is met cijfers in Ecuador.

 
 
Quote
 

Holy moly! Dit 'On-Nederlandse' kerkloft in Amsterdam Zuid kost €7 miljoen

In dit Amsterdamse appartement raakt u op meerdere manieren in hogere sferen. Als we dan toch een minpuntje mogen noemen: dit pand lijkt ons niet bepaald geschikt voor kinderen en oude van dagen. Overigens grappig: dit huis is van de vader van 's lands nieuwe hitzangeres Roxy Dekker!

 
 
Quote
 

Utrechts Landschap zet 85-jarige weduwe en haar familie uit kasteel

Na veertig jaar is de oude weduwe Wewer, zonder pardon, uit kasteel Moersbergen gezet. Eigenaar Het Utrechts Landschap weigerde om de erfpacht te verlengen.