Augustus en september reizen met vertrekgarantie ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Uw culturele avontuur
Experience Culture
Online versie
Academische Reizen Voyage & Culture
Culture

Geachte heer/mevrouw ,

Ontdek de fascinerende charme van Nantes en omgeving, waar de geschiedenis naadloos samenvloeit met moderne kunst. Voor de avonturiers onder ons is er een uitgebreide reis door Indonesië, beroemd om zijn adembenemende landschappen en culturele rijkdom. Beleef de majestueuze pracht van Klassiek Egypte en dompel uzelf onder in het mysterie van oude beschavingen en monumentale architectuur. Verken tot slot de intrigerende geschiedenis en architectonische pracht van Pools Pruisen, een regio met een rijk erfgoed.

Deze zorgvuldig samengestelde reizen bieden u de unieke kans om rijke cultuur, historische diepgang en adembenemende architectuur te ervaren. Alle onderstaande reizen hebben gegarandeerd vertrek. Wij nodigen u uit om met ons op reis te gaan.

Reisaanbod bekijken  ›
VOL=VOL
Uw culturele avontuur
Pijl
Uw culturele avontuur

Uw culturele avontuur

Nantes en omgeving

Aan het einde van de zomer reizen we af naar Nantes, maar voordat we goed en wel in Nantes arriveren, maken we vanuit Parijs een tussenstop in Le Mans. We maken er een stadswandeling en brengen een bezoek aan de gotische kathedraal. Nantes zelf imponeert met een verrassende metamorfose. Eens was het een van de machtigste havensteden van Bretagne, tegenwoordig is het een verzamelplaats van kunst en design. Dit gegeven wordt onderstreept door ‘Le Voyage à Nantes’, een prestigieus kunstfestival. Nantes is echter ook en vooral de stad van de Loire, nabij enkele fraaie kustlijnen. Op de terugweg naar Parijs andermaal een verrassing. In Chambord stoppen we om het immense Chateau de Chambord te bewonderen.

6-daagse reis o.l.v. drs. Angélique van der Horst
Vertrek: 27 augustus

Vanaf

2.145 p.p.
Bekijk reis  ›
VERTREKGARANTIE
Uw culturele avontuur
Uw culturele avontuur

Uw culturele avontuur
Indonesië
Indonesië
Indonesië

Indonesië

Sinds de ontdekking in de zestiende eeuw is Insulinde onweerstaanbaar voor Nederlanders. Na de ontdekking van nootmuskaat en peper als de geuren van het paradijs en koffie, thee en rubber als koloniale waren, veranderde Indië in een wingewest. Nederlanders waren ook geïnteresseerd in de cultuur, hetgeen resulteerde in een kruisbestuiving, verwerking van Indonesische elementen in de Amsterdamse School en Nederlandse architectuur op Sumatra en Java. Cultuurrijkdommen en hedendaags Indonesië worden gedurende deze reis op aangename wijze afgewisseld.

15-daagse reis o.l.v. Kester Freriks
Vertrek: 9 september

Vanaf

4.495 p.p.
Bekijk reis  ›
VERTREKGARANTIE
Uw culturele avontuur
Uw culturele avontuur

Klassiek Egypte

Klassiek Egypte

Egypte wordt door menig historicus bestempeld als schatkamer van de beschaving. En in wezen geldt Egypte als één grote schatkamer, met ingenieus vervaardigde piramides, sierlijke Nubische tempels, koningsstad Luxor en de uit rotsen gehouwen sfinxen; in Egypte raken we niet uitgekeken.Zo verkennen we in Sakkara het Nederlandse opgravingenterrein, bezichtigen we de reusachtige tempel van Karnak en bezoeken we in Dendera de Ptolemaeïsche Hathor tempel. Reis mee en bewonder het land waarvan de geschiedenis bijna even ver teruggaat als die van de mensheid zelf.


10-daagse reis o.l.v. dr. Karel C. Innemée
Vertrek: 29 september

Vanaf

3.295 p.p.
Bekijk reis  ›
VERTREKGARANTIE

Pools Pruisen

Pools Pruisen

Een relatief onderbelicht deel van Polen vinden we in het noordwesten van het land. De regio Pools Pruisen vormde in een ver verleden het strijdtoneel van Duitse ridders en Poolse adel. Kastelen, kerken en marktpleinen herinneren nog aan die tijd. We bezoeken het door Unesco als werelderfgoed uitgeroepen historische centrum van Torún, nemen een kijkje bij het indrukwekkende Jezuïtencomplex in Swieta Lipka, bezoeken het fameuze Slot Mariënburg in Malbork en begeven ons in Gdansk voor een nadere bestudering van de gotische torenspitsen, oude haven en karakteristieke steegjes van de Hanzestad.

8-daagse reis o.l.v. drs. Frederik Erens
Vertrek: 23 augustus

 

Vanaf

2.295 p.p.
Bekijk reis  ›
VERTREKGARANTIE
Uw culturele avontuur
Adres hoofdkantoor
Hambakenwetering 8a
5231 DC ’s-Hertogenbosch
(Alleen op afspraak)
Volg ons
insta fb fb linkedin
Vragen? Bel ons gerust!
ExperienceCulture: 073 - 548 20 64
ExperienceTravel: 073 - 548 20 60
ExperienceHolidays: 073 - 548 20 62
ANVR Calamiteitenfonds SGR
Algemene voorwaarden | Voorkeuren wijzigen |
Privacybeleid | Uitschrijven
Uw culturele avontuur