Geachte heer Do,

Wij hebben belangrijk nieuws voor u: lees hieronder over onze pensioenactie - ook u krijgt minder pensioen - en de goedkeuring van ons burgerinitiatief.

Pensioenen 25% verlaagd
Wist u dat de pensioenopbouw van werkende Nederlanders al 12 jaar lang is bevroren en dat iedereen daardoor straks 25% minder pensioen ontvangt? En dat dit nu al geldt voor gepensioneerden? Ter illustratie: Een pensioendeelnemer met een modaal inkomen heeft afhankelijk van zijn/haar leeftijd hierdoor een financiële schade van tussen de € 38.000 en € 42.000. Op de website www.samenvooreeneerlijkpensioen.nl kunt u er alles over lezen, een berekening van uw persoonlijke schade maken en onze petitie ondertekenen. Doe het vandaag nog! Het uithollen van ons pensioenstelsel moet stoppen. We rekenen op uw steun, want alleen samen kunnen we er iets aan doen.

Klik hier om naar de petitie te gaan

Burgerinitiatief ontvankelijk verklaard
Laten we van de pensioenactie net zo een succes maken als van ons burgerinitiatief “Tijd voor Transparantie”. Deze week werd bekend dat ons initiatief ontvankelijk is verklaard. Dit betekent dat ons voorstel, waarmee verzekeraars de kosten die ze inhouden op woekerpolissen transparant moeten maken, binnenkort in de Tweede Kamer gaat worden behandeld. Diverse politieke partijen hebben al laten weten ons voorstel te steunen. De gewenste transparantie lijkt dus alleen nog maar een kwestie van tijd.

Met vriendelijke groet,

Stef Smit


Hogehilweg 17
Postbus 22990
1100 DL Amsterdam

T : 0800 – 0010

www.consumentenclaim.nl
vragen@consumentenclaim.nl

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de activiteiten van ConsumentenClaim? Volg ons op: