Bekijk en bestel: 50 jaar Van Gogh Museum
Beste meneer / mevrouw Do
Een overhandiging op een unieke locatie! Vandaag ontving Rob Groot, zakelijk directeur van het Van Gogh Museum, de eerste uitgifte voor 50 jaar Van Gogh Museum uit handen van Muntmeester Bert van Ravenswaaij, voor het wereldberoemde schilderij Zonnebloemen. Met ruim 1,5 miljoen bezoekers per jaar is het Van Gogh Museum een van de meest populaire musea in Nederland. Hier is de grootste verzameling van Vincents werken te bewonderen. Het Van Gogh Museum bestaat 50 jaar in 2023. Ter ere hiervan lanceert de Koninklijke Nederlandse Munt twee uitgiften. Beide zijn vandaag verkrijgbaar!

Uw eigen kunstwerk in huis? Bestel 50 jaar Van Gogh Museum Zilver 5 ounce
Speciaal voor het 50-jarig jubileum van het Van Gogh Museum is een beperkte oplage beschikbaar van een bijzondere uitgifte: de 50 jaar Van Gogh Museum Zilver 5 ounce. Deze uitgifte is geïnspireerd op Zonnebloemen (1889), het meesterwerk van Vincent van Gogh. Eén van de zonnebloemen is op de uitgifte geëmailleerd door onze eigen zilversmeden, waardoor een bijzonder kleureffect ontstaat. Zo komen de kleuren in het schilderij ook op de uitgifte tot leven. Met een oplage van slechts 50 stuks zal deze uitgifte ongetwijfeld hard gaan!

Penning in coincard

Voor de Van Gogh liefhebbers is ook een uitgifte in coincard, gebaseerd op hetzelfde meesterwerk. De coincard is voorzien van een mooie penning én een €0,50 om het 50-jarig jubileum van het museum te vieren. Kiest u voor een zilveren exemplaar of gaat u de coincard aanschaffen? Zorg ervoor dat u deze nu al geliefde uitgifte niet mist.

 
Bekijk en bestel
Bekijk en bestel: 50 jaar Van Gogh Museum
Bekijk en bestel: 50 jaar Van Gogh Museum penning in coincard
Bekijk en bestel: 50 jaar Van Gogh Museum Zilver 5 ounce
Bekijk en bestel: 50 jaar Van Gogh Museum
Privacy  •  Voorwaarden