Bekijk deze email in uw browser
 
Geachte heer Do,
 
De laatste decennia besteedt men steeds meer aandacht aan het terugdringen van energieverbruik voor het verwarmen of koelen van gebouwen. Energiebesparing is een belangrijk thema in de hedendaagse bouw.
 
Klimaatinstallaties hebben binnen het ontwerpproces van gebouwen een zeer sterke wisselwerking met enerzijds het gebouwontwerp en anderzijds de bouwfysica.
 
In de 2 full colour praktijkboeken krijgt u duidelijke uitleg van de theorie en de toepassingen van warmtetechnieken, luchtbehandeling, ventilatie en koeling.
 
Warmtetechnieken
bevat 410 pagina's met veel full colour afbeeldingen en behandelt onder andere: warmteopwekking, -distributie en -afgifte; cv-ketels, warmtepompen en circulatiepompen; warmtekrachtkoppeling en warmte-koudeopslag; dimensionering van leidingen; behaaglijkheid en warmteverliesberekening;  vloer- en wandverwarming; binnenklimaat en behaaglijkheidsbegrippen.  
 
bevat 448 pagina's met veel full colour afbeeldingen en behandelt onder andere: Mollier h-x-diagram; luchtbehandeling componenten en systemen; brandwerende voorzieningen; warmtepompen; eenvoudige koellastberekening; mechanische ventilatiesystemen; VRF- en VRV-systemen; ontwerp van luchtverdeelsystemen; uitleg en werking van koeltechnische installaties. 
 
De boeken zijn onmisbare naslagwerken voor iedereen die in de praktijk met klimaatbeheersing te maken heeft. Bestel nu en profiteer van de setprijs.
U betaalt € 199 in plaats van € 270. Prijs is exclusief BTW.
 
Met vriendelijke groet,
Johan Schot
 
Senior Uitgever
Installatie
 
 

Wilt u geen klimaatbeheersing en installaties gerelateerde emails ontvangen? Klik dan op afmelden