Nieuwsberichten van afgelopen maand op NHG.orgBekijk online
NHG-nieuwsoverzicht
Het NHG-nieuwsoverzicht is uw maandelijkse update van het laatste nieuws op onze website. Het is primair bedoeld voor belangstellenden en wordt geautomatiseerd samengesteld. Nieuws kan hierdoor verouderd zijn.
 
Recent verschenen: Ouderenzorg in de huisartsenpraktijk
Dit boek biedt ondersteuning en inspiratie bij het organiseren en uitvoeren van de ouderenzorg in de huisartsenpraktijk.
 
 
Géén chlooramfenicol-oogdruppels bij kinderen jonger dan 2 jaar
Geef geen chlooramfenicol-oogdruppels bij kinderen jonger dan 2 jaar; chlooramfenicol-oogzalf mag wel.
 
 
NHG-Wetenschapsdag 2023
De NHG-Wetenschapsdag dag is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de wetenschappelijke ontwikkelingen binnen de huisartsenzorg.
 
 
Overzicht geneesmiddelen en zuurstof in spoedeisende situaties herzien 
De digitale samenvattingskaart en de NHG-Behandelrichtlijn Geneesmiddelen en zuurstof in spoedeisende situaties zijn herzien en in lijn met de eerdere aanpassingen in de onderliggende standaarden.
 
 
Bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker, herziene praktijkhandleiding
De NHG-Praktijkhandleiding Bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker is gedeeltelijk herzien en nu ook in een praktische webvariant beschikbaar.
 
 
Meer aandacht voor coeliakie in herziene NHG-Standaard
De NHG-Standaard Voedselovergevoeligheid is herzien en gaat uitgebreider in op de klinische presentatie, de diagnostiek en het controlebeleid van coeliakie.
 
 
Terugblik ALV 22 juni 2023
Op donderdag 22 juni 2022 vond de ALV plaats. Belangrijke agendapunten waren de bestuurlijke continuïteit van het NHG en het NHG-meerjarenbeleidsplan 2023-2027.
 
 
Nieuw meerjarenbeleidsplan borgt functie NHG
Het NHG-meerjarenbeleidsplan ‘Verschil maken onder druk’ zet lijnen uit voor kwalitatief hoogstaande huisartsgeneeskunde. Bekijk het plan.
 
 
 
Wat vindt u van deze e-mail?
tevreden
ontevreden
 
   
Afmelden | Disclaimer | www.nhg.org