E-mail niet juist weergegeven?
Bekijk in uw webbrowser.

 

Dé trainingsdag voor jouw persoonlijke ontwikkeling binnen de overheid 

 

23 mei 2017 - Metaal Kathedraal, Utrecht 

Beste heer/mevrouw ,

Permanente ontwikkeling en brede inzetbaarheid zijn tegenwoordig onmisbaar voor iedere publieke professional. Merk jij ook dat jouw rol en taken veranderen door ontwikkelingen in de samenleving, en heb je het gevoel dat je meer nodig hebt dan kennis en kunde om je vak goed uit te kunnen voeren? Of je nu net bij de overheid begint of al jaren meedraait, op deze dag ontdek je hoe je jouw vak nog beter kunt uitoefenen. Werk aan jouw persoonlijke ontwikkeling met verschillende LEF! trainingen.

Werken zonder hiërarchie

Hoor het verhaal van gemeente Bodegraven - Reeuwijk waar ze écht anders denken en werken, namelijk zonder hiërarchie. Niet alleen
ambtenaar maar ook de burger wordt hier gelukkiger van.
Lees meer over deze sessie

Organisatie van de toekomst

De gemeente Hollands Kroon maakt grote stappen vooruit. De ambtenaar als ondernemer: gewoon doen! Doe je inspiratie op voor een andere aanpak. Wat werkt wel? Wat werkt niet?
Lees meer over deze sessie

Leer onderhandelen

Geschikt voor ambtenaren die actief zijn in bestuurlijk netwerken, lobbyen en
belangenbehartiging. Onderhandelen op basis van belangen met het model van Harvard University.
Lees meer over deze sessie

Uitgelicht: de veranderende ambtenaar

De wereld om ons heen verandert in rap tempo. Internet of things, deeleconomie, flexibele arbeidsrelaties, mobiel werken, blockchain, burgerparticipatie en robotisering. Is de overheid daadkrachtig genoeg om bij te blijven, om te sturen, stimuleren en faciliteren in plaats van te vertragen? En hoeveel LEF toon jij daarin als ambtenaar? Met een mix van persoonlijke verhalen en praktijkvoorbeelden prikkelt Ferdi om te gaan dromen, delen, doen en durven!
Bekijk alle LEF! trainingen

Stel je persoonlijke leerschema samen

Wil je zelf aan de slag met vaardigheden of luister je liever naar verhalen van voorlopende gemeenten? Je kiest zelf aan de hand van het blokkenschema. Wil jij niet achterblijven maar meedoen? Schrijf je dan nu in!



twitter
Follow on Twitter
Facebook
Like on Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Wilt u geen aanbiedingen per e-mail ontvangen over het thema gemeente? U kunt zich afmelden voor de verdere berichtgeving van dit event. Hier klikken volstaat. Let op: wanneer u zich afmeldt ontvangt u geen nieuws meer over het thema gemeente. 
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com