Loading...

Uw reisinspiratie voor december

By 3oceanstravel.com received 7 years ago

Categories: Holidays Abroad Tourist agency Country | Continent Cruises
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
  • Html
  • Text
Is onze digitale mailing niet goed leesbaar? Bekijk dan de online versie.
 
 
 
Aan het eind van december kijken we traditioneel terug op het afgelopen jaar. Tijdens de feestdagen brengt u kostbare tijd door met uw familie en vrienden en memoreert u aan bijzondere momenten die u samen heeft beleeft. Ik hoop dat u met elkaar herinneringen ophaalt aan uw laatste reis met ExperienceTravel, want dat is ons doel; bijzondere reizen samenstellen die u een levenlang bijblijven.
Daarom denken we ook graag vooruit. Met een nieuw jaar in aantocht ligt er weer een wereld voor u open. Laat u inspireren met de mooie reizen in deze nieuwsbrief. Begin op tijd met uw voorbereiding, zodat u straks bijvoorbeeld uw intrek kunt nemen in de laatste vrije cabine op de unieke Spitsbergen expeditiecruise in september. Neem gerust contact met ons op, ook tussen de feestdagen staan onze specialisten u graag persoonlijk te woord om uw reiswensen door te spreken. Ik hoop dat het uw eerste goede voornemen zal zijn, zodat u ook in 2012 weer herinneringen opbouwt voor het leven!
Fijne feestdagen en een gelukkig en reislustig nieuw jaar!
Met vriendelijke groet,
Experience Travel
Harco van Uden
Directeur
 
 
  Inhoudsopgave  
 
  Reisinspiratie
Dwalen door Canada
 
 
 
  Het reisgevoel van...
Ingrid Hermans
 
 
 
 
  Persoonlijke afspraak?
 
 
 
 
  Interessante reissuggesties
 
 
 
 
  Informeer vrienden en bekenden over onze bijzondere reizen op maat.  
 
   
 
 
 
     
  Voor volbloednatuurliefhebbers is er maar één bestemming: Canada. In het Pacific Rim National Park op het ongerepte Vancouver Island kunt u op zoek gaan naar orka's en bultrugwalvissen. Daarna verplaatst u zich met een watervliegtuigje over de prachtige fjorden van de Queen Charlotte Sound naar uw afgelegen drijvende lodge in de wildernis. U beleeft er gegarandeerd onvergetelijke ervaringen. Ver weg van de bewoonde wereld bevindt u zich in het leefgebied van wilde beren, verlaten inhammen en dichte bossen. U besluit uw reis aan de Sunshine Coast van Canada om nog even pur sang na te genieten in Rockwater Secret Cove. Lees hier meer over deze reis.  
     
  Meer reistips...  
  . Unieke fotoreis in safariparadijs Zambia  
  . Lente in Ecuador en de Galápagos  
  . Door de overweldigende natuur van India  
     
 
     
 
  Op avontuur in Maleisië  
  Het veelzijdige Maleisië is een ideaal land om in ontspannen tempo te ontdekken. In de historische stad Melaka, dat een groot contrast vormt met de kosmopolitische hoofdstad Kuala Lumpur, wordt de bijzondere band met Nederland duidelijk. In de Cameron Highlands bevindt u zich opeens in de vruchtbare hooglanden met theeplantages en aardbeienvelden. De overgang naar het regenwoud, waar de oorspronkelijk bewoners de Orang Asli wonen, biedt weer hele andere perspectieven. Op de tropische eilanden Penang en Langkawi kunt u uw verrassingsreis heerlijk afsluiten.  
     
  Ingrid Hermans reisspecialist Azië en Indische Oceaan  
  Langkawi is meer dan een tropisch eiland waar u kunt uitrusten na uw rondreis door Maleisië. Ik kan u uit eigen ervaring van harte een mangrove tour aanraden door de prachtige natuur.  
 
 
 
 
 
Ontdek Noord-Tanzania   Geheimen van het Zuidereiland
Zodra de Ngorongoro vulkaankrater in beeld komt, doemen duizenden wilde dieren voor uw ogen op. In Lake Manyara zijn het de leeuwen in de bomen die u verrassen. En alsof dat nog niet genoeg is doen de wildebeesten van de wereldberoemde Serengeti savanne er nog een schepje bovenop.   Het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland is niet alleen landschappelijk een van de mooiste plekjes op aarde. Ook de sfeervolle accommodaties geven een extra dimensie aan uw reis, maar u moet ze wél weten te vinden. BarronTravel weet precies waar u moet zijn en deelt haar geheimen graag met u.
 
Prijsindicatie €5.425,- p.p.   Prijsindicatie €5.565,- p.p.
 
Lees meer >>   Lees meer >>
 
 
   
  Maak een afspraak voor een persoonlijk reisadvies op maat
   
 
 
MilesTravel: Safari-Afrika
PagonaTravel: Latijns-Amerika, Antarctica
BarronTravel: Australië, Nieuw-Zeeland, Canada
SinjaTravel: Azië
3 OceansTravel: Exclusieve eilanden
 
Vraag een gratis brochure aan!
 
 
  Met veel genoegen presenteren wij u onze brochures.
U vraagt ze gemakkelijk aan door op de covers te klikken.
 
       
 
 
Prijzen:   Opmerkingen:   Wijzigen:   Afmelden:
 
  Eventueel getoonde prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstofbelasting en reserveringskosten.   Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend. De nieuwsbrief wordt alleen verzonden aan klanten, relaties en belangstellenden die in het verleden informatie hebben opgevraagd.   Wilt u voortaan de nieuwsbrief op een ander e-mail adres ontvangen Klik dan hier.   Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier en wij halen uw e-mail adres uit ons nieuwsbrief bestand.
 
 
  Safari-Afrika
073-5482060
020-7078730
milestravel.com
  Latijns-Amerika & Antarctica
073-5482244
020-7078734
pagonatravel.com
  Australië, Nieuw-Zeeland & Canada
073-5482225
020-6258600
barrontravel.com
  Droomeilanden
073-5482228
020-7078738
3oceanstravel.com
  Azië
073-7074320
020-7078732
sinjatravel.com
 
 
Wilt u deze digitale mailing niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019