Loading...

Uw reisinspiratie voor november

By 3oceanstravel.com received 7 years ago

Categories: Holidays Abroad Tourist agency Country | Continent Cruises
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
  • Html
  • Text
Is onze digitale mailing niet goed leesbaar? Bekijk dan de online versie.
 
 
 
Wellicht was het u al opgevallen of misschien ziet u het nu voor de eerste keer: de websites van ExperienceTravel hebben een opfrisbeurt gekregen. Om te beginnen is de home page in een nieuw exclusief jasje gestoken. Want uiteraard is een passende website, net als het samenstellen van een onvergetelijke reis, maatwerk. Ook kunt u gemakkelijker informatie opvragen en uitgebreid kennismaken met onze reisspecialisten. Op hun persoonlijke pagina delen zij bijvoorbeeld hun bijzondere reiservaringen met u. Zo leest u welke indruk de gorilla's in Oeganda op Karin maakten en hoe Ingrid Bali beleefde met haar gezin. Uiteraard kunt u hier weer inspiratie uit halen voor uw eigen reis.
Neem een kijkje op onze websites en start uw voorbereiding voor uw volgende droomreis of attendeer uw vrienden en kennissen op onze gratis digitale nieuwsbrief.
MilesTravel
BarronTravel
PagonaTravel
SinjaTravel
Met vriendelijke groet,
Experience Travel
Harco van Uden
Directeur
 
 
  Inhoudsopgave  
 
  Reisinspiratie
Te gast in het domein van de ijsbeer
 
 
 
  Het reisgevoel van...
Marjolein Schipper
 
 
 
 
  Persoonlijke afspraak?
 
 
 
 
  Interessante reissuggesties
 
 
 
 
  Informeer vrienden en bekenden over onze bijzondere reizen op maat.  
 
   
 
 
 
     
  Het omroepbericht dat u via de intercom bereikt, maant u naar het dek. Uiteraard wilt u geen tijd verliezen en haast u zich naar buiten. Gewapend met uw camera ziet u hem staan: een ijsbeer in het weemoedige midzomerlicht. In de solitaire omgeving van zijn woongebied, het ijs, is hij op zoek naar voedsel. Rinie van Meurs, de professionele fotograaf aan boord, geeft u instructies hoe u de mooiste beelden van deze ijsreus kunt maken. Wanneer het roofdier rechtsomkeert maakt, komt u langzaam weer bij zinnen. Tijdens uw Spitsbergen expeditiecruise met Nederlandstalige reisbegeleiding is elke dag een nieuw avontuur. Als u voor 31 december boekt, profiteert u nu van € 75 korting p.p. op de toch al zeer aantrekkelijke all-inclusive prijs vanaf € 3995 p.p. bij vertrek op 9 juni 2012. Lees hier meer over deze reis.  
     
  Meer reistips...  
  . Op zoek naar de zeldzame berggorilla in Oeganda  
  . Maak kennis met het beste van Fiji  
  . Combineer Chili & Argentinië in een vurige rondreis  
  . Ontdek de geheimen van Vietnam & Cambodja  
     
 
     
 
  Zuid-Afrika: het land van levensgenieters  
  Als er één land is dat ik iedereen die van het goede leven houdt kan aanraden, dan is het wel Zuid-Afrika. Een paar weken geleden gaf ik daar nog het jawoord! We kozen speciaal voor Zuid-Afrika omdat je daar zo intens van het leven kunt genieten. Tijdens deze reis gaat u bijvoorbeeld eerst naar Kaapstad, waar u alle tijd heeft de stad te verkennen. Ook de dinermogelijkheden zijn hier simpelweg fantastisch! Daarna reist u door naar het Sanbona Game Reserve, waar een magnifieke safaribeleving wacht op slechts 3 uur rijden van Kaapstad. In dit gebied leeft het grote wild, waaronder leeuwen, olifanten en neushoorns. Sluit uw reis in stijl af in Franschhoek, de 'wining & dining hoofdstad van Zuid-Afrika'.  
     
  Marjolein Schipper reisspecialist Zuid-Afrika  
  Een reis door Zuid-Afrika is niet compleet zonder dat u de mooie wijnen heeft geproefd van de gerenommeerde wijnhuizen. Trek er in de wijnlanden in de omgeving van Franschhoek op uit en proef het beste van het land.  
 
 
 
 
 
Duik in de Peruaanse cultuur   Ontwaken op een koffieplantage ***
Het is onbegrijpelijk hoe de Inca's Machu Picchu ooit hebben weten te bouwen zonder de gereedschappen die wij tegenwoordig tot onze beschikking hebben. Tijdens deze reis ontdekt u niet alleen de geheimen van dit bouwwerk, maar dompelt u zich compleet onder in de Peruaanse cultuur. Vaar over het Titicacameer, wandel door de Colca Canyon en verken het charmante Cuzco.   Vlieg met Cathay Pacific naar Java voor een bijzonder verblijf midden tussen de koffievelden. Vanaf het balkon van uw villa kijkt u uit over de golvende velden, tuinen vol tropische bloemen en twee vulkanen. Vanuit deze oase van rust bezoekt u het meesterwerk de Borobudur en maakt u een fietstocht door de omgeving. Sluit de reis af op de eilanden Sulawesi en Bali.
 
Prijsindicatie €3.545,- p.p.   Prijsindicatie €4.095,- p.p.
 
Lees meer >>   Lees meer >>
 
 
   
  Maak een afspraak voor een persoonlijk reisadvies op maat
   
 
 
MilesTravel: Safari-Afrika
PagonaTravel: Latijns-Amerika, Antarctica
BarronTravel: Australië, Nieuw-Zeeland, Canada
SinjaTravel: Azië
3 OceansTravel: Exclusieve eilanden
 
Vraag een gratis brochure aan!
 
 
  Met veel genoegen presenteren wij u onze brochures.
U vraagt ze gemakkelijk aan door op de covers te klikken.
 
       
 
 
Prijzen:   Opmerkingen:   Wijzigen:   Afmelden:
 
  Eventueel getoonde prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstofbelasting en reserveringskosten.   Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend. De nieuwsbrief wordt alleen verzonden aan klanten, relaties en belangstellenden die in het verleden informatie hebben opgevraagd.   Wilt u voortaan de nieuwsbrief op een ander e-mail adres ontvangen Klik dan hier.   Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier en wij halen uw e-mail adres uit ons nieuwsbrief bestand.
 
 
  Safari-Afrika
073-5482060
020-7078730
milestravel.com
  Latijns-Amerika & Antarctica
073-5482244
020-7078734
pagonatravel.com
  Australië, Nieuw-Zeeland & Canada
073-5482225
020-6258600
barrontravel.com
  Droomeilanden
073-5482228
020-7078738
3oceanstravel.com
  Azië
073-7074320
020-7078732
sinjatravel.com
 
 
Wilt u deze digitale mailing niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019