VDF Vaarvakanties
https://www.vdfvaarvakanties.nl/

VDF Vaarvakanties
"uw vertrouwde Nederlandse agent voor uw vaarvakantie in Europa"
Bij VDF Vaarvakanties geniet u in veel Europese landen van een onbezorgde vaarvakantie,
van Italië tot Schotland en van Nederland tot Portugal.

Alle bestemmingen
VDF Vaarvakanties

Stap aan boord voor een vaarvakantie!

Een vaarvakantie is een ideale manier om een regio te ontdekken. U vaart over mooie waterwegen en kunt aanleggen om leuke stadjes en dorpjes te bezoeken. Stapt u dit jaar aan boord voor een vaarvakantie in Europa? U kunt op verkenning gaan op het populaire Canal du Midi, genieten van de zon in Portugal of dicht bij huis blijven met een vakantie in Nederland.

Zoekt u inspiratie voor een vakantie dicht bij huis? Hieronder hebben wij de mooie vaarbestemmingen in Nederland beschreven!

Alle bestemmingen

Varen in Nederland!

Nederland heeft een zeer uitgebreid waterstelsel. In het noorden kunt u de meren van Friesland verkennen, tot vestingsteden in het zuiden van Nederland. Vaar over de mooie rivieren, kanalen en meren van Nederland. Ga van boord voor een mooie fietstocht of bezoek leuke steden en dorpjes.

Friesland

Friesland

Dit noordelijke deel van Nederland bestaat uit honderden meren en is vooral erg populair bij de watersportliefhebber. U kunt hier heerlijk ontspannen varen op de vele mooie meren en kanalen. Rust en ruimte, maar ook veel vermaak in de dorpen en steden.

Meer info

Zuid-Nederland

Kerkdriel

Vertrek vanuit Kerkdriel voor een vaarvakantie over de prachtige rivieren van het zuiden van Nederland. U kunt de richting Limburg varen of de andere kant op naar het Biesbosch. Dit nationale park is een van de grootste natuurparken van Nederland.

Meer info

West-Nederland

Nederland

Vaar vanuit de Loosdrechtse Plassen richting leuke steden als Muiden en Weesp of vaar richting Amsterdam. Als u vertrekt vanuit Alphen aan den Rijn kunt u het Groene Hart van Nederland vanaf het water ontdekken. U kunt de steden Den Haag, Leiden en Delft verkennen.

Meer info

Alle vaarvakanties in Nederland

Nederland

Bekijk hier alle voorbeeld routes in Nederland, uiteraard bepaald u de route tijdens uw vaarvakantie. Voor een vaarvakantie in Nederland is het mogelijk om te vertrekken vanuit: Kerkdriel, Hindeloopen – Stavoren, Vinkeveen Alphen aan den Rijn of Loosdrecht.

Lees verder

Boot van de maand: Estivale Sixto

Estivale Sixto

Deze 8-persoonsboot is met 3 slaapkamers en 2 badkamers is  zeer geschikt voor een gezinsvakantie! In de keuken kunt een lekkere maaltijd bereiden die u met het hele gezin kunt genieten op het ruime buitendek onder de zonneluifel. Op het bovendek is een tweede stuurwiel aanwezig!
Wilt graag het water in duiken? Aan de boot is een zwemladder bevestigd en op het achterdek bevindt zich een buitendouche.

Meer informatie
Facebook
           

VDF Vaarvakanties
Veldweg 4
7475 NS Markelo
Tel: 0547-36 70 40
www.vdfvaarvakanties.nl
info@vdfvaarvakanties.nl

Web versie | Afmelden voor deze nieuwsbrief