Bekijk de e-mail nieuwsbrief online


 Vacature bij de Vegetariërsbond voor team V-Label keurmerk
 

Medewerker V-Label Keurmerk (m/v/x) 

 
Wij zijn per direct op zoek naar nog 1 extra medewerker voor ons team 'V-Label'

Wil jij meewerken aan het snelgroeiende, internationale keurmerk dat mensen helpt om te kiezen voor vegetarische en veganistische producten? Hebben ingrediëntenlijsten, Excel en klantenservice geen geheimen voor jou? En ben je accuraat, behoud je goed overzicht en ben je goed in onderzoek?
Dan zijn we op zoek naar jou voor de functie 'Medewerker V-Label'. 
 
Met het V-Label Keurmerk ziet de consument in één oogopslag of een product 100% vegetarisch of vegan is. De Vegetariërsbond is voor Nederland exclusief de licentiehouder van het V-Label namens de European Vegetarian Union. 

Lees hier verder..

Wist je dat...

 
... de nieuwe Lente-editie van LekkerVega Magazine ook in zo'n 2.000 ODIN-groentetassen ligt?
... uiteindelijk maar liefst 87% van de respondanten op onze Twitter- en Facebook-Polls kiest voor de optie "100% veganistisch" als definitie van het woord 'plantbased' en 'plantaardig'.
... al meer dan 4.000 mensen onze petitie voor 'Recht op Vegetarisch in de Zorg' ondertekenden? 
... de bekende modeontwerper Bas Kosters 'zich schaamt dat hij geen vegetariër is'?
... dat wij hem daar bij gaan helpen ;-) ?

 
Bestel nu de lekker dikke VegaSpecial

 
Pre-order de Foodies Vega Special

 
Vegetarisch eten eentonig? Integendeel! Foodies laat je zien wat er in de plantaardige keuken allemaal mogelijk is. We koken met vleesvervangers als tofu, tempeh, seitan en jackfruit en brengen groenten naar een hoger plan in ons vegetarische weekmenu. Zo maken we bijvoorbeeld gepofte zoete aardappel met een pittige chipotle-salsa.
 

Meer dan 100 pagina’s aan vegetarische recepten

We reizen af naar Azië en laten je zien met welke vega(n) smaakmakers je je gerechten op smaak brengt. Ook bezoeken we het zonnige Italië voor de lekkerste pasta’s en risotto’s en geven we je inspiratie voor de beste vrijdagmiddagborrel. Voortaan geen blokjes kaas meer op jouw hapjesschaal maar zelfgebakken focaccia met gerookte ricotta. Met deze vegetarische special in je keuken overtuig je niet alleen jezelf maar ook je omgeving van hoe lekker en afwisselend vegetarisch eten kan zijn.
 

Volop vegetarische inspiratie: van recepten tot kookboeken én kookblogs

Ben je uitgekookt? Dan kruip je met de special op de bank om over de leukste vega(n) kookboeken te lezen of surf je naar de blogs van onze beste vega-bloggers die ook nog eens hun favoriete vega(n) recept in deze special met jou delen!
Wanneer je ‘m nu bestelt, ontvang je ‘m met gratis verzending én valt de special bij jou als eerste op de deurmat. Wees er op tijd bij, de pre-order loopt nog t/m 13 maart 2022. Daarnaast ontvang je in de bevestigingsmail direct een vegetarisch weekmenu, zo kun je direct aan de slag!
 

 
Word nu lid en ontvang recent kookboek naar keuze & nog veel meer!

 
Vegan Familie is een nieuw kookboek cadeau voor leden van de Vegetariersbond
In 2040 eet Nederland 50% minder vlees. Het kán, maar alleen met jouw hulp. Wij benaderen de bedrijven en de politiek. En wij laten jou kennismaken met die rijke, smaakvolle vegetarische keuken. Zo inspireer je de mensen in je omgeving. Iedere stap telt. Met onze welkomstgeschenken en de gratis services helpen we je op weg.

Als dank voor je lidmaatschap ontvang je:
  • Gratis het kookboek 'Vegabijbel' van Isabel 'de Hippe Vegetariër' Boerdam
    OF
    het kookboek 'Family.Eat.Plant' van vegan-avant-la-lettre en auteur diverse kookboeken, Lisette Kreischer
    OF 
    het kookboek 'Vegan Familie', winnaar LekkerVega Kookboekverkiezing 2021
  • Gratis! 4 x per jaar LekkerVega Magazine - gewoon heerlijk leesvoer voor op de warme bank, plus vegetarische en plantaardige recepten 
  • Gratis! Persoonlijk voedingsscan (op jouw verzoek) van onze Voedingskundige Sytske de Waart
     
Steun de Vegetariersbond en word donateur
 
    Dank je wel! 

De Vega Atlas neemt je mee op een vega(n) wereldreis 


In het nieuwe, derde boek van Isabel 'De Hippe Vegetariër' Boerdam, "De Vega Atlas" toont zij in meer dan 160 toegankelijke recepten hoe divers de vega(n) keuken is, waar dan ook ter wereld. In haar tweede boek 'VegaBijbel' trok Isabel alle registers al open. Proef nu wat alle wereldkeukens te bieden hebben, sta versteld van de mogelijkheden en laat je verrassen door onbekende ingrediënten, kruiden en specerijen. 

Wij mogen 3 recepten online plaatsen, dus kom volgende week even kijken bij onze recepten

Ps: wij nemen het kookboek op voor de 10e (!) editie van de LekkerVega Kookboekverkiezing, eind dit jaar. 

 
Nieuw: De Vega Atlas van Isabel Boerdam
 
Je ontvangt deze nieuwsbrief van de Vegetariërsbond.
Niet langer ontvangen? Klik hier om je af te melden.
©2022 NVB