Vacature-overzicht van week 12

3 years ago


Text only:

Vacature-overzicht van Betere Banen, week 12U ontvangt deze email omdat U zich heeft opgegeven voor het wekelijkse vacature-overzicht van Betere Banen.
U kunt zich uitschrijven via de pagina 'vacatures' op onze website.


FunctieTimmerman (ZZP'er)Omschrijving

Organisatie

Bouwbedrijf


Functiebeschrijving

Wij zoeken ZZP timmermannen in regio Zeeland. Werkzaamheden bestaan o.a. uit het aanbrengen van gevelbekleding, aftimmerwerk, renovatiewerk, kunststof kozijnen plaatsen enz. We hebben verschillende projecten waar je de komende tijd op ingezet kan worden.

Interesse? mail je gegevens naar goes@beterebanen.nl


Functie-eisen

geldige VAR 2014

recent KvK uittreksel

geldig paspoort of ID kaart

VCA basis

eigen vervoer + handgereedschap


Arbeidsvoorwaarden

marktconform uurtarief

gestructureerde en geautomatiseerde uitbetaling van de gewerkte uren

Datum18-03-2015FunctieZelfstandig vestigingsmanagerOmschrijving

Organisatie

Betere Banen is de snelst groeiende franchise uitzendorganisatie van Nederland. Onze vestigingen staan onder leiding van gedreven zelfstandige ondernemers.

Zij staan altijd voor u klaar en bieden u doelgerichte oplossingen aan. Dag in dag uit zijn de ondernemers van Betere Banen bezig om verwachtingen te overtreffen.

Van werkgever en werknemer! Dat is ons doel. Meer niet. Voor diverse plaatsen in Nederland zoeken wij gemotiveerde ondernemers om het team van Betere Banen te versterken.

Als ondernemer bij Betere Banen kun je de focus leggen op de contacten met je klant en uitzendkracht. Het hoofdkantoor regelt de verloning, facturatie, voorfinanciering, debiteurenbeheer en werkgeverschap.

Je hebt geen startkapitaal nodig. De inkomsten zijn voor jou en je geniet maximale vrijheid.


Functiebeschrijving

Ben jij zelfstandig en wil je alle vrijheid om de door jou gevonden kansen te benutten in een vestiging die jij opzet? Wij bieden jou de mogelijkheid om je te richten op jouw commerciële ondernemerschap, wij verzorgen de rest!

Als vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor de omzet, marge, kwaliteit en personele bezetting van jouw vestiging in jouw regio. In deze rol ben je zelf dagelijks actief op het gebied van acquisitie en relatiebeheer. Je bent zelfstandig en je hebt alle vrijheid om de door jou gevonden kansen te benutten in een vestiging die jij zelf opzet. Je motiveert, stimuleert en stuurt aan op het behalen van commerciële en persoonlijke doelstellingen van jouw vestiging. Deze drive uit zich in veel meer dan alleen belangstelling en enthousiasme - het is ook de drive om de doelstellingen te realiseren en te overtreffen. Jij weet met jouw energieke persoonlijkheid, ondernemerschap en grote gedrevenheid nieuwe kansen te creëren en de door jouw geacquireerde relaties uit te bouwen tot een eigen klantenkring. Op diverse niveaus ben je een goede gesprekspartner op het gebied van piekproblematiek. Wij bieden jou de mogelijkheid om je te richten op jouw ondernemerschap, wij verzorgen de rest.

Werkzaamheden

Acquisitie, relatiebeheer en bezoeken van prospects.Managen van de vestiging.Voeren van voortgangs-, functionerings- en beoordelingsgesprekken met de kandidatenHet uitdragen van de visie, missie en cultuur Verantwoordelijk voor de tarieven ten behoeve van de te leveren dienstenIs commercieel aanspreekpunt/relatiebeheerder voor de klantSignaleert wensen/behoeften van de klant t.a.v. in-, door- en uitstroom van (extern) personeel en vertaalt deze naar concrete kansen voor de eigen organisatieBehartigt de belangen van alle betrokken partijen zo goed mogelijkVerantwoordelijk voor naleving van procedures, voorschriften en contracten
Functie-eisen
Je hebt HBO werk- en denkniveauJe bent een gedreven, commerciële en ondernemende managerJe hebt ruime ervaring in de uitzendbranche of werving en selectieJe bent assertief, ondernemend, ambitieus, commercieel en resultaatgerichtJe bent creatief in het zoeken naar nieuwe mogelijkhedenJe kunt samenwerken in een ondernemende formuleJe bent zelfstandig, proactief, ambitieus en je bent een gesprekspartner op niveau
Arbeidsvoorwaarden

Betere Banen biedt- naast inhoudelijke uitdagingen- een unieke kans om zelfstandig te ondernemen in een franchise formule met een ijzersterke naam en reputatie. Droom jij er van dat de door jou geboekte resultaten direct ten goede komen van jouw inkomsten? Stuur dan je CV en motivatie naar Danielle Klas, franchise@staffingassociates.nl of bel naar: 070-262 22 22.

Datum18-03-2015FunctieMedewerker hoveniersbedrijfOmschrijving

Organisatie

hoveniersbedrijf


Functiebeschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker / assistent hovenier. De voorkeur gaat uit naar iemand met minimaal niv. 2 opleiding of aantoonbare ervaring als zelfstandig hovenier of assistent hovenier. De werkzaamheden bestaan uit onderhoud en aanlegwerk aan tuinen waarbij enige zelfstandigheid en ervaring met snoeiwerk, maaiwerk, straatwerk enz. op prijs gesteld wordt.

Interesse? mail uw gegevens naar goes@beterebanen.nl en wij nemen contact met u op!


Functie-eisen

aantoonbare ervaring of evt. minimaal niv. 2 diploma

rijbewijs + vervoer


Arbeidsvoorwaarden

marktconforme beloning

Datum13-03-2015FunctieSchoonmaker (per direct!)Omschrijving

Organisatie

facilitaire diensten


Functiebeschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker voor schoonmaakwerk.

De werkzaamheden bestaan uit het reinigen van gebouwen (gevels, goten, overstekken enz.) en zonnepanelen.

We zoeken iemand die fultime (40 uur p/w) beschikbaar is, iemand die van aanpakken weet. Daarnaast dien je te beschikken over een rijbewijs en vervoer.

Interesse? stuur snel uw gegevens naar goes@beterebanen.nl en we nemen contact met u op!


Functie-eisen

enthousiaste werkhouding

rijbewijs B


Arbeidsvoorwaarden

marktconforme beloning

Datum13-03-2015


Bezoek onze website www.beterebanen.nl voor meer vacatures.


Beterebanen.nl

Categories: Labor | Work Jobs
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019