Flexmarkt
Online versie
Flexmarkt
Veel verborgen matches
Door functies en vacatures beter te analyseren komen veel verborgen matches naar boven. Dat biedt bedrijven de mogelijkheid om moeilijk te vervullen vacatures alsnog in te vullen.
(advertorial)
alt
Overal online met Nocore Online
Met Nocore Online beschikken al uw medewerkers en klanten over een eigen inlog op uw portaal. De eigen online werkplek inclusief al uw gegevens en bedrijfsapplicaties bevindt zich daar waar u wilt: op kantoor, onderweg of snel nog even thuis. Benieuwd naar de mogelijkheden?
Flexmarkt
Omzet ManpowerGroup NL fors gekelderd
Waar Randstad de omzet in het eerste kwartaal van dit jaar op peil heeft weten te houden, is de omzet van concurrent ManpowerGroup NL gedaald met 22%.
Flexmarkt
Voswinkel (Talent4Service) ‘zoek niet naar wat er niet is’
Jeroen Voswinkel, directeur van Talent4Service, over werving en selectie in tijden van krapte: ‘Kijk ook naar mensen die (nog) niet het juiste papiertje hebben, maar wel een ideale medewerker kunnen zijn.’
(advertorial)
alt
Sterk op het werk
Psychologische veiligheid is dé kernvoorwaarde voor een effectief presterend team.  Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werkgerelateerde psychische klachten. Daarmee is een burn-out beroepsziekte nummer 1. Op 20 juni leert u hoe u de oorzaken verminderd, welke rol u kunt spelen bij het creëren van een veilige werkomgeving én de effectiviteit van uw team versterkt. 
Flexmarkt
Werven voor onregelmatige diensten blijkt lastig
71% van de Nederlandse werkgevers heeft moeite met het werven van flexibele arbeidskrachten en medewerkers voor onregelmatige en ploegendiensten.
(advertorial)
alt
Flexbureau 4.0 klaar voor de toekomst
Hoe ziet het flexbureau er van de toekomst uit? Hoe maak je als flexbureau hét verschil? De Flexbranche staat voor prachtige uitdagingen. Laat je op 14 mei tijdens de nieuwe editie van het FleXevent inspireren door topsprekers als Richard van Hooijdonk en meer. 
Topjobs
Strategisch Manager HR
Quartair Select
HR Adviseur
Provincie Overijssel
HR-Medewerker
Veiligheidsregio Kennemerland
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright