Vandaag heeft de voorzitter van de Europese Commissie het voor het eerst gehad over een EU-vaccinatieplicht. Een maatregel die volgt op het voorstel van de Europese Commissie om het coronatoegangsbewijs permanent te handhaven, terwijl de “vaccins” al na een aantal maanden hun geldigheid verliezen.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

 

Twee prikken en dan weer terug naar normaal. Dat was de afspraak. Die afspraak is op schaamteloze wijze geschonden. De vrijheidsbeperkingen onder het mom van corona worden juist steeds ingrijpender - en de voorbeelden van uitsluiting en onderdrukking steeds schrijnender. Waar trekt u de grens? Het is belangrijk om uzelf die vraag te stellen. En dat geldt natuurlijk voor elke Nederlander. Want er liggen beangstigende voorstellen op tafel.

 

Vandaag heeft de voorzitter van de Europese Commissie het voor het eerst gehad over een EU-vaccinatieplicht. Een maatregel die volgt op het voorstel van de Europese Commissie om het coronatoegangsbewijs permanent te handhaven, terwijl de “vaccins” al na een aantal maanden hun geldigheid verliezen. Iets wat praktisch neerkomt op een periodieke schending van uw lichamelijke integriteit. Tot in de eeuwigheid. Het klinkt geenszins als een “uitweg uit de crisis” - eerder als het tegenovergestelde. 

 

Tijdens het coronadebat doet Pepijn van Houwelingen zijn uiterste best om tot het grote publiek door te dringen: trek een grens. Dit stopt pas als we samen zeggen dat het genoeg is geweest! 

 

Bekijk de speech

BOEREN

Onacceptabel: Nederlandse boerenstand speelbal van globalistische belangen

 

Onze boeren leveren voedsel van absolute topkwaliteit. Elke dag weer. Hun aanwezigheid in Nederland is een zegen - en tevens van groot strategisch belang. Maar het kabinet heeft andere plannen met hun grond en onze voedselvoorziening. Boerenbedrijven moeten plaatsmaken voor de bouw van windmolenparken, zonneweides en woningen voor immigranten, terwijl onze onafhankelijke voedselvoorziening wordt ingeruild voor vleesloze "food hubs". Onder valse voorwendselen wordt boerenland onteigend en ingezet voor globalistische projecten. Tijdens het debat over de begroting van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit vertelt Gideon van Meijeren het échte verhaal.

 

Bekijk de speech

VRIJHEIDSMARS

Demonstreer zaterdag met ons mee in Utrecht!

 

Nederland maakt zich op voor een massale demonstratie. Het enige gepaste antwoord op de huidige en de aangekondigde maatregelen. Want er valt niet langer te leven met deze vrijheidsbeperkingen. Daarom gaan we de straat op. Weer. Maar elke keer met méér mensen! Kom mee demonstreren met FVD in Utrecht. Met al je vrienden, familie, kennissen en collega's. Nu komt het erop aan!

 

Datum: zaterdag 4 december

Tijd: 12:00 uur

Locatie: Park Transwijk, Utrecht

EVENT: FVD ONTMOETING

Vrijdag is Pepijn van Houwelingen in Zeeland!

 

Vrijdagavond heet de Zeeuwse FVD-fractie u welkom bij een informele bespreking van de coronaproblematiek. De disproportionele “maatregelen” die nu worden genomen drukken een enorme stempel op ons leven. Dat kunnen we niet zomaar laten gebeuren. Daarom bespreken we graag met u wat we hiertegen kunnen én moeten doen. Maar u bent ook van harte welkom als u gewoon weer eens een gezellige avond wil hebben onder gelijkgestemden. Er zal namelijk voldoende tijd zijn voor ontmoeting en gesprek. Behalve de Zeeuwse FVD-Statenleden Martin Bos en Fred Walravens is ook Kamerlid Pepijn van Houwelingen aanwezig. Tot vrijdag!

 

Datum: vrijdag 3 december

Tijd: 19:00 uur

Locatie: Walcheren, Zeeland (de exacte locatie krijgt u per mail toegestuurd)

 

Bestel tickets
Word lid

Forum voor Democratie is de grootste politieke partij met ruim 45.000 leden.

Fb Tw Inst Yt In
 

Afmelden