Hi wintersport liefhebber,

Ben jij ook toe aan dat geluid van vers krakende sneeuw onder je boots, die prikkelend frisse koude lucht in je neus, de check of je alles wel bij je hebt? Plan jouw winter (short)break met je vrienden, en zorg dat je iets hebt om naar uit te kijken! Wij kunnen niet meer wachten en hebben zin om samen met jullie nieuwe herinneringen te maken. Expect the unexpected! 

In deze nieuwsbrief updates voor aankomende winter. Life is a Circus!
Are you ready to join us on our ride?

Onze Italiaanse gebieden

Sauze d'Oulx waar het ooit allemaal is begonnen, en 3 Zinnen het nieuwe pareltje van aankomend jaar! Van enorme gastvrijheid tot een authentiek dorp en van lekker eten tot vriendelijke Italianen. Ook heb je in Italië mooie brede pistes, heerlijke sneeuw en veel kilometers die je kunt maken. In Sauze d'Oulx en 3 Zinnen moet je een keer zijn geweest voor een ultiem wintersportgevoel! Elke dag feest zowel op de berg als in het dorp. Lees hier meer over in onze blogs op onze website en bij Snowrepublic

Uiteraard genoeg keuze aan leuke internationale tunes en entertainment! Zorg dat je niets mist, en check ons uitgebreide programma op de website. Binnenkort staat alles ook op onze app WOOV en kan jij daar je eigen programma alvast helemaal klaarzetten of je vrienden vinden tijdens het event!

Join us this upcoming winter!

Sla je agenda open en zorg dat jouw event er met GROTE letters in staat!
Welk event ga jij niet missen? Bestel je tickets snel!

Zell am See-Kaprun|15 – 23 januari 2022
Saalbach Kick-Off | 22 – 30 januari 2022
3 Zinnen | 16 – 20 maart 2022
Saalbach|19 – 27 maart 2022
Sauze d’Oulx
| 23 – 27 maart 2022
Gerlos
| 26 maart – 3 april 2022

Superdry | Dutchweek
 

Gekenmerkt door stoffen van hoge kwaliteit, authentieke vintage wassingen, unieke details, toonaangevende handgetekende graphics en aansluitende pasvormen met diverse stylings. Superdry combineert vintage americana en Japanse Graphics met een Britse Stijl. Het is een modern merk wat zich wereldwijd uitbreidt! Het merk heeft op dit moment in 46 landen Superdry locaties, en biedt veilige verkoop aan ruim 100 land over de hele wereld.
Oftewel een mooie partner voor Dutchweek, en daarom onze nieuwe partnership!

Mis jij nog wintersportkleding in jouw kast? Superdry kan jou hier nog een handje bij helpen om komende winter door te komen. Diverse collecties waar ook iets voor jou tussen zit!

Deze winter is Dutchweek Crew te herkennen aan de jassen van Superdry. Verschillende kleuren, patronen en modellen ga je terugzien. Wil jij ook zo’n gave jas? Neem dan eens een kijkje op de webshop en Instagram en shine ook in de kleding van Superdry!

Pistes die je moet hebben genomen

Zeg je Sauze d'Oulx, dan zeg je wijde brede pistes! Een groot gebied met maar liefst 400 kilometer en mogelijkheden van blauwe, rode en zwarte pistes. Wij hebben een blog geschreven over pistes die je niet mag missen!
 
Stippel jouw pisteplan uit
Maatregelen 

De maatregelen voor aankomende winter zijn bekend voor Italië. Net als in Oostenrijk voeren zij ook de 2G-regel in. Oftewel de Super Green Pass. Deze gaat in op 6 december 2021 tot 15 januari 2022 voor nu. Italië werkt met verschillende kleuren voor bepaalde regio’s. Skigebieden in witte en gele regio’s hanteren de 3G-regel nog, en in oranje regio’s zal de 2G-regel gelden voor skiliften. Echter zal ook vanaf 6 december de 2G-regel worden gehanteerd voor restaurants, club, culturele instellingen. Oftewel je moet aan kunnen geven dat je gevaccineerd of genezen bent. Alles om het wintersportseizoen door te kunnen laten gaan!
 
Stay safe & up to date
 

Het wintersportseizoen 2021-2022 mag doorgaan! Zorg dat je op de hoogte blijft van de geldende maatregelen in het betreffende land. Volg het laatste nieuws via Dutchweek socials en blijf up to date met ons blog! 

Wij bieden geld terug garantie op je tickets, mocht de situatie onverhoopt veranderen

 
https://www.facebook.com/Dutchweek.nl
https://www.instagram.com/dutchweekwinter/
https://dutchweek.nl/
Email
https://www.youtube.com/channel/UC_PIOk-MeRrpQ1OH8demaUQ
https://www.linkedin.com/company/1164258/admin/
Copyright © 2021 Dutchweek BV, All rights reserved.
Je hebt je geregistreerd via Dutchweek.nl voor deze nieuwsbrief.
We zullen je af en toe op de hoogte houden van ontwikkelingen en speciale acties omtrent Dutchweek.nl

Our webaddress is:
http://dutchweek.nl

Our e-mailadress is:
info@dutchweek.nl

Kortekade 58A
3062 GT, Rotterdam
Netherlands

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.