Het is bijna zover; het vakantiegeld komt eraan! Zoek je nog wat vakantie-inspiratie? Wij helpen je graag op weg met onze leuke tips.
Bekijk Webversie
Afmelden
Zon
                                                         
Waar geef jij je vakantiegeld aan uit?
Beste VakantieDiscounter,

Het is bijna zover; het vakantiegeld komt eraan! Zoek je nog wat vakantie-inspiratie? Wij helpen je graag op weg met onze leuke tips.
Bekijk onze tips
 
De leukste bestemmingen voor...
 
Hier willen wij ons vakantiegeld wel aan uitgeven!
Swandor Hotel & Resort Topkapi Palace
Veel vakantie voor je geld? Wij tippen Swandor Hotel & Resort Topkapi Palace 5 sterren in Turkije! Je verblijft all inclusive en geniet van o.a. een privéstrand, waterpark met glijbanen en een wellnesscentrum.
Indigo Inn Casa
Ontdek Indigo Inn Casa 4 sterren, het populairste adults only hotel op Kreta! Als je de stijlvolle inrichting, mooie zwembaden en centrale ligging (in hartje Chersonissos!) ziet, snap je direct waarom het zo’n top-adresje is.
Sol Y Mar Gran Hotel The One
Ga jij liever adults only naar Spanje? Dan is Sol Y Mar Gran Hotel The One 4 sterren in Calpe een echte aanrader. Hier rol je vanuit het zwembad direct door naar het strand. En wauw, dat uitzicht!
W Algarve Hotel & Residences
Vakantiegeld-tip: W Algarve Hotel & Residences 5 sterren in de Portugese Algarve ligt in een prachtige omgeving en biedt een groot zwembad en stijlvolle kamers en appartementen. Vakantiegevoel, check!
Park Plaza Verudela Pula
Een familievakantie in Kroatië? Bij Park Plaza Verudela Pula 4 sterren zit je goed! Je verblijft direct aan het strand en geniet van o.a. ruime appartementen, animatie voor jong & oud en een prachtige omgeving.
Bekijk ons volledige aanbod!
hier
 
Veilig aangesloten bij
 
 
Facebook Instagram TikTok X Pinterest