Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Dienst burgerzaken gesloten op dinsdag 20/06

De diensten Burgerzaken en Bevolking (loket gelijkvloers gemeentehuis) volgen op dinsdag 20 juni een interne vorming in het kader van het e-loket en de digitale handtekening (eGovFlow). Deze diensten zullen dinsdag namiddag van 12u tot 17u niet bereikbaar zijn. In de voormiddag kan je wel bij deze diensten in het gemeentehuis terecht. 

Lees meer

Supermegagrote boekenverkoop

Boeken aan een buitengewone prijs van slechts €1? Binnenkort start de grote boekenverkoop! Tijdens deze verkoop worden romans, thrillers, jongerenromans, strips, kinder- en jeugdboeken, informatieve boeken, tijdschriften, ... voor een prikje verkocht. Een uitgelezen kans voor iedere boekenliefhebber om de huisbibliotheek aan te vullen of om vakantieliteratuur in te slaan. Dus grijp je kans op 17 en 25 juni.

Lees meer

Week van de Mantelzorg

Ben jij mantelzorger en draag jij zorg voor iemand uit je directe omgeving? Dan weet je wat het is om zorg te geven… van 19 tot en met 23 juni is het jouw beurt om zorg te krijgen. Tijdens de Week van de Mantelzorg leggen Samana en KVG je graag in de watten! Op drie verschillende locaties worden er allerlei activiteiten gepland.

Lees meer

Groepsaankoop zonnepanelen

Zonnepanelen zijn nog steeds interessant, ook nu er geen subsidies meer zijn en je moet betalen om elektriciteit op het net te plaatsen. De provincie organiseert dan ook van 30 mei tot 8 augustus een groepsaankoop voor zonnepanelen. Hierbij voorzien ze in een totale begeleiding gedurende het project: van aanvraag van offerte tot en met het bewaken van een goede werking van de installatie.

Lees meer

Dauwwandeling

Zondag 18 juni organiseert toerisme Wuustwezel opnieuw een ochtendwandeling. We wandelen langs verschillende landbouwbedrijven en de gids vertelt je meer over wat er achter de muren van deze bedrijven gebeurt. Het traject is zes kilometer lang en ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Na de wandeling is er gelegenheid tot een deugddoend ontbijt.

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be