Vakmanschap proeven

1 year ago


Text only:

Toont deze e-mail niet correct?
Bekijk hem in je browser.
 

Dag van het Eetbare Landschap


Nu zondag organiseert Bokrijk voor de 19de keer de Dag van het Eetbare Landschap, boordevol proeverijen en demonstraties! Sarah Lemke toont je samen met de Hotelscholen van Hasselt en Herk-de-stad hoe je brood bakt in één van onze bakhuizen. Biergilde ‘Het Demerdal’ zet onze brouwerij in actie en brouwt gruitbier. En op de grote streekproductenmarkt doorheen het hele museum kan je heel wat lekkers uit eigen streek proeven én kopen!
Meer weten
 

BKRK-wedstrijd brood


Na de succesvolle BKRK-awards leder, keramiek en hout is het nu de beurt aan het vakmanschap brood. De inzet? Een duurzaam, functioneel, hedendaags product ontwikkelen dat lokaal vervaardigd kan worden en betaalbaar is. Wil je ook deelnemen aan deze wedstrijd, kijk hier voor meer informatie!
 

Jobinspiratiebeurs VAKMANSCHAP WERKT


Tijdens de Jobinspiratiebeurs op 27 september getuigen VAKmensen over hun carrière als ondernemers en helpen experts je op weg met jouw eerste stappen in het ondernemerschap.
Check het volledige programma
 

Atelier+ leder


Dit najaar is het weer zo ver! Tijdens een Atelier+ leder ontdek je onder begeleiding van een vakman verfijnde lederbewerkingstechnieken. Samen met andere deelnemers ga je aan de slag en maak je elk een eigen handtas die je personaliseert op basis van kleur, slotje of afwerking.
Check onze kalender
 
Je ontvangt deze e-mail omdat je interesse toonde in Bokrijk.
Bokrijk
Bokrijklaan 1
3600 Genk
T +32 (0)11 265 300
F +32 (0)11 265 370
infobokrijk@limburg.be
uitschrijven   gegevens aanpassen 
                               
 

bokrijk.be

Categories: Holidays Fish | Fishery
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019