Nieuwsbrief niet goed zichtbaar? Bekijk online versie.

logo
Nieuwsbrief Camping en Driesch
head
   
 
Titel_links
 
Bourgondisch Genieten in Valkenburg
 
 
 
220x200 

Zondag 7 juli kunt u vanaf 14:00 genieten van een unieke 4-gangen smaak entertainment op de gezellige binnenplaats van "de Post" in het centrum van Valkenburg. 

De Limburgse Chefkok Marc Krux en de internationaal biersommelier Wim Eussen presenteren dan een volledig op elkaar afgestemde combinatie van verse streekgerechten en unieke Limburgse bieren...


 
 
    
   
 
 
 
 
 

Natuurlijke Smaak en Beleving: een passie van beide heren. Marc en Wim nemen u mee in hun verhaal achter de smaken. Laat u verwennen en geniet in een gezellige ambiance van smaakvolle gerechten en lekkere streekbieren.

Kosten bedragen slechts € 59,50 p.p. All In
Reserveren kan per mail: info@dekrux.nl
 220x200
 
    
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat uw e-mail adres voorkomt in ons adressenbestand of omdat u zich heeft aangemeld voor het ontvangen van de nieuwsbrief van Camping Den Driesch. Klik hier als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen of als u uw e-mail adres wilt wijzigen.

Antwoorden op deze e-mail is niet mogelijk. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Bezoek dan onze website hier of neem contact met ons op via info@campingdendriesch.nl.

Aanmelden | Doorsturen | Gegevens wijzigen | Afmelden