ELF Voetbal nieuwsbrief van 26-01-2022
Van amateur tot hoofdrol: Deze nieuwkomers doen het uitstekend in het profvoetbal

Voor enkele amateurspelers kwam afgelopen zomer een droom uit. Zij worden opgepikt door een club in het betaald voetbal. Voor enkele clubs bleek het een mislukt gokje, maar er zijn tot dusver ook vier spelers die een uitstekende indruk achterlaten. Een voorstelronde.


lees verder
Samenvatting Marokko - Malawi

Malawi leek in de eerste helft op weg om voor elkaar te krijgen waar Geert Wilders al jaren van droomt: de Marokkanen naar huis sturen. Net zoals de Limburgse politici kreeg ook de ploeg van Malawi onder de streep niets voor elkaar. De Atlasleeuwen zegevierden en gaan richting de kwartfinale. Hier de samenvatting!

lees verder
Nederlanders over de grens: deze spelers schitteren in de 2.Bundesliga

In de rubriek Nederlanders over de grens richten we de schijnwerpers op Nederlandse spelers die aan een uitstekend seizoen bezig zijn in een buitenlandse competitie. Deze keer: John Verhoek, Ludovit Reis en Thomas Ouwejan in topvorm op het tweede niveau van Duitsland.

lees verder
Deze interlands helpen je door de werkweek heen

Het weekend zit er alweer op en dus zijn de meeste voetballiefhebbers weer hard aan het werk. Voor de iedere werknemer is de maandag een zware dag, daarom zorgt ELF Voetbal voor wat licht en zetten wij de mooiste voetbalwedstrijden van deze werkweek op een rij. Dat zijn in dit geval allemaal interlands, omdat het clubvoetbal de komende weken (in de topcompetities) stil ligt. 

lees verder
Nieuwe ELF Voetbal Special: vijftig odes aan de nummer 11

De nummer 11 op het veld. You love him or you hate him. Hij laat zijn tegenstander lopen en verdedigen zit niet in zijn aard. Nee, voor de nummer 11 voelt een geslaagde passeerbeweging als een overwinning. Ter ere van ons veertigjarige bestaan hebben we een Special gemaakt over de Nummer 11. Eentje waarin alle clubs uit de Eredivisie, Eerste Divisie en Tweede Divisie aan bod komen. Vijftig interviews in totaal! Het extra dikke nummer is nu uit.

lees verder
Haaland dringt top tien ESM Gouden Schoen binnen

Volop wedstrijden afgelopen weekend in Europa. In alle competities zowel groot als klein stond een volledige speeldag op het programma. Maar de topscorers kropen in hun schulp. Slechts wijzigingen in de kantlijn deze week. In de top tien slechts een verandering. Erling Braut Haaland is nieuw.

lees verder
Marc Overmars: "Achteraf dacht ik: wat een grote mond had ik voor een jongen van zeventien"

In zijn jeugdjaren excelleerde hij op het middenveld. Links, rechts of centraal. Het maakte Marc Overmars niet uit. Pas als senior belandde hij op de positie van vleugelaanvaller en bij Ajax definitief op links. Als rechtsbenige linksbuiten zette de nu 48-jarige directeur voetbalzaken van de Amsterdammers een trend in. "Als rechtsbuiten vond ik mezelf een zes. Als linksbuiten een 8,5."

lees verder
Dit zijn de opties voor de gratis vertrekkende Noussair Mazraoui

Redelijk verrassend brak Noussair Mazraoui door in het eerste elftal van Ajax. Mazraoui was in de jeugdopleiding nooit het grootste talent, maar is inmiddels niet meer weg te denken uit de basiself. Een miljoenenbedrag zal hij echter niet opleveren. Noussair Mazraoui gaat Ajax transfervrij verlaten. Dit zijn de mogelijkheden.

lees verder
Dit zijn de grootste talenten bij het ontketende FC Volendam

Het zijn mooie tijden voor de jeugdopleiding van FC Volendam. Vorig seizoen werd jeugdproduct Micky van de Ven voor miljoenen verkocht en ook dit seizoen breekt een aantal jongelingen weer door in het eerste. Met een relatief jonge selectie zit FC Volendam op rozen in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg is niet af te stoppen en bouwt de voorsprong op de concurrentie steeds verder uit. ELF Voetbal zette vijf talenten om de gaten te houden voor je op een rij.

lees verder

Aankomende voetbalreizen

Arsenal FC - Brentford FC19-02-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
Crystal Palace - Chelsea FC19-02-2022
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
P1 Travel
West Ham United - Newcastle United19-02-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
P1 Travel
 
Liverpool FC - Norwich City19-02-2022
Number 1 Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
  
Manchester City - Tottenham Hotspur19-02-2022
Number 1 Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
  
Bekijk alle voetbalreizen