Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Fiets

Van Bon test

DeAnima DeFer

De onlangs overleden Dario Pegoretti moet zo ongeveer wel de bekendste framebouwer ter wereld zijn geweest. Een eigenzinnige figuur en mooi op zijn manier. Dat hij een broer heeft die ook fietsen bouwt, weten maar weinigen. Wanneer ik de Mechanieker in Zwolle binnenloop zie ik een van zijn fietsen staan en moet die gewoon testen. Er wordt een DeAnima klaar gemaakt en een tijdje later staat hij bij mij in de gang om aan de tand gevoeld te worden.

Fiets

Tips om beter te worden

De optimale voorbereiding voor jouw fietstraining

Koolhydraten (suikers) zijn voor duursporters cruciaal om het lichaam van voldoende energie te voorzien. Daarom is het goed om bijvoorbeeld tijdens (lange) ritten je bidon te vullen met sportdrank. Maar waarom zijn koolhydraten eigenlijk zo belangrijk? In samenwerking met Vifit Sport vertellen we je er graag meer over.

Fiets

Is meer altijd beter?

3x Oplopende veerweg

Met de steeds leuker wordende trails in Nederland loont het om je fietskeuze nog eens kritisch te heroverwegen. Is fun voor jou belangrijker dan resultaten, dan is het ook in Nederland op veel plaatsen al tof om met een beetje marge onderweg te zijn.

We testten daarom drie fietsen met een oplopende veerweg en kijken hoe ver je kunt gaan. Tot wanneer is het nog leuk om met een fiets te klimmen en wanneer schaadt overdaad? 

Fiets geeft licht in de donkere dagen!

Ontvang een gratis Lezyne verlichtingsset

December staat vol van cadeautjes. Trakteer jij jezelf en stap je ook in het donker de fiets op? Je ontvangt nu 12 nummers Fiets, 2 specials én een Lezyne verlichtingsset (t.w.v. €49,95) voor slechts 72,50! Een korting van bijna 50% op de totale winkelwaarde. 

Fiets
Fiets

Voor je bucketlist

Passo San Boldo

Hou jij wel van een flinke beklimming? Of juist van een snelle afdaling vol adrenaline? Dan is de San Boldo Pass in Italië een spectaculaire route voor op je bucketlist. Deze 17 km lange pass voert je door donkere tunnels, over smalle bruggetjes én geeft je een waanzinnig uitzicht! De scherpe haarspeldbochten zijn zelfs in de berg uitgehouwen. Een echt staaltje vakmanschap wat zorgt voor een prachtige route met een spectaculair uitzicht. 

Fiets

Review

Wahoo Kickr Core

Bij Wahoo had je de keuze uit de prijzige Kickr direct drive of de veel goedkopere Kickr Snap wheel-on trainer. Met de komst van de Kickr Core kun je daar nu tussenin gaan zitten. Het is een direct drive smarttrainer die de concurrentie aangaat met de Elite Direto en de Tacx Flux2. Wil je weten hoe deze trainer het in de praktijk doet? Dan moet je even verder lezen. We kunnen alvast verklappen dat hij heerlijk stil is!

Fiets

5e Editie

NK Tegenwindfietsen

“We kriehen sturm”, schrijft de organisatie van het NK Tegenwindfietsen, dus vindt aanstaande zaterdag (8 december 2018) op de Oosterscheldekering het evenement plaats. Volgens Buienradar wordt er minimaal windkracht 7 verwacht. Dat is voldoende om het Nederlands kampioenschap te organiseren.

Het NK Tegenwindfietsen wordt voor de vijfde keer georganiseerd. Deelnemers moeten op een gewone fiets met terugtraprem 8,5 kilometer tegen de wind in fietsen. 

Fiets

Getest

Cube MTB Peak Pro

Cube is vooral bekend van hun fietsen. Maar ze maken ook een complete lijn kleding en accessoires, waaronder deze MTB Peak Pro schoenen. De €129,95 kostende SPD-schoen is met een gewicht van 380 gram ietwat aan de zware kant, maar daar merk je tijdens het rijden weinig van. De bovenkant van de schoen is gemaakt van microvezel/mesh met TPU-coating en de buitenzool (stijfheid op schaal: 8/10) van versterkt nylon. 

Fiets

Advertorial

FIETS 500

Wat is er nu mooier dan een Alpencol op te stomen, met power in de benen? Genieten van het uitzicht, de rust en de stilte van het berglandschap?

Deze grote, allesomvattende collengids van de mooiste fietslanden van Europa is een bundeling van vijf kleine berggidsjes die we in de loop van de jaren hebben uitgegeven. We hebben er van alle landen 25 nieuwe cols bij gedaan.

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer