Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Fiets

Van Bon test

Ridley Noah Fast

Er stond weer een pareltje bij Léon in de gang, de Ridley Noah Fast. Mooi qua vorm en kleur. Hij oogt strak en snel, precies zoals een echte aero fiets hoort te zijn. Of hij net zo lekker rijdt als de Ridley waarop Léon in 2005 Nederlands kampioen werd, lees je in zijn review.

Fiets

3 jaar lang

Afsluitdijk dicht voor fietsers

De Afsluitdijk gaat definitief drie jaar dicht voor fietsers. Vanaf 1 april en het is helaas geen grap. Er gaat groot onderhoud plaatsvinden. Voor fietsers is het niet veilig tussen al het werkverkeer in, dus gaat de dijk in 3 delen dicht. Er wordt voor een pendelbus gezorgd. Maar voor evenementen die gepland staan heb je daar niets aan. Hoe die dat gaan oplossen is nog even de vraag.

Fiets

Getest

Mason ISO

Deze Mason InSearchof (ISO) is één van de meest progressieve gravelbikes op de markt. Hij komt uit Coombes, dichtbij de kust van Brighton (UK). Rob test één van de eerste productierijpe prototypes en is laaiend enthousiast. Waarom? Check zijn test op de site!

Altijd weer droge schoenen

Ontvang de Go4Dry schoenendroger!

Natte fietsrit gehad en de volgende dag weer op pad? Vanaf nu  stap altijd met een paar droge schoenen de fiets op! Je ontvangt nu de Go4Dry Schoenendroger nu bij een jaarabonnement op Fiets. Je betaalt slechts €85, een korting van bijna 50% op de totale winkelwaarde.

Fiets
Fiets

Voor onze abonnees

Win een fietsvakantie

Samen met de hotelorganisatie Roadbike Holidays geven wij een gratis racefietsvakantie weg in een Roadbike Holidays-hotel naar keuze! 

Hoe je kans maakt op deze fijne prijs? Beantwoord onderstaande vragen. Check onze site voor de spelregels.

Vraag 1: In welke landen vind je Roadbike Holidays-hotels?
Vraag 2: In welk Roadbike Holidays-hotel zou jij het liefst 3 nachten gratis verblijven (halfpension, 2 personen)? En waarom?

Kijk voor meer info op roadbike-holidays.com/nl

Fiets

Alpe d'Huzes

Janine blogt

Janine blogt voor ons over haar voorbereiding op de Alpe d'Huzes. 

Ze is een 'doelen-mens' en haar huidige doel is het 6x bedwingen van de Alp op 6 juni 2019. Samen met duizenden anderen die daar aan hun eigen doel én aan het goede doel werken. Janine schrijft over training, lichamelijke ongemakken, Zwift en alles wat er langs komt in de komende maanden. Haar nieuwste blog gaat over fietsmetingen en het belang van in de juiste houding op je fiets zitten. Je kunt al haar blogs lezen op Fiets.nl via de knop hieronder.

Fiets

Advertorial

Beter Eten!

Beter Eten geeft je praktische informatie en tips om je voeding en leefpatroon optimaal af te stemmen op de doelen die jij als triatleet, wielrenner of mountainbiker hebt gesteld. Uiteraard blijf je daar heerlijk bij eten, want de gids staat boordevol lekkere gerechten voor jouw ontbijt, lunch en avondeten!

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer