Defensie denkt aan 20 à 30 flexibel inzetbare machines
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Van der Spek schrapt open dagen: ‘In 2019 pakken we dit weer op’

Van der Spek slaat de open dagen tussen Kerst en Oud en Nieuw dit jaar over. Reden is een grondige verbouwing van het bedrijfspand in Vianen. ‘In 2019 pakken we deze traditie weer op’, belooft directeur Jan Nolles.

(advertorial)
De F3 Hydrauliek Truck Pomp
De Parker F3-pomp is ontwikkeld om direct aan de motor PTO gemonteerd te worden. Deze kan worden ingeschakeld wanneer er hydraulisch vermogen nodig is en uitgeschakeld als deze niet meer nodig is. De pomp is perfect te gebruiken voor haakarm systemen, portaal systemen en kippers.
Defensie denkt aan 20 à 30 flexibel inzetbare machines

Het ministerie van Defensie wil graag beschikken over 20 à 30 flexibel inzetbare bouwmachines. Over de manier waarop dit het beste kan worden geregeld, wordt eind deze maand in Vught een marktconsultatie gehouden.

Lees verder >
Artes plaatst order voor twee Kobelco-kranen

De Belgische aannemer Artes heeft opnieuw een order geplaatst bij de kraandivisie van Kobelco Construction Machinery Europe in Almere. Ditmaal gaat het om een 80-tons en een 250-tons kraan. In 2016 kocht Artes ook al twee Kobelco-kranen.

Lees verder >
(advertorial)
Marktconsultatie Defensie
Defensie houdt een marktconsultatie over het anders inkopen van bouwmaterieel. Beschikbaarheid is voor Defensie belangrijker dan bezit. Samenwerken met de markt is daarbij voor Defensie van groot belang. Opgave voor de marktconsultatie is mogelijk tot 19 oktober.
Powerscreen Warrior 1400-X voor verhuurder Tuytel

Loon- en Verhuurbedrijf Tuytel in Oud-Alblas heeft een Powerscreen Warrior 1400-X toegevoegd aan de verhuurvloot. Om de zeefmachine te transporteren heeft Tuytel diverse eigen diepladers beschikbaar.

Lees verder >
Autonoom rijdende pijlwagen van MAN valt in de prijzen

MAN heeft een Innovation Award in ontvangst genomen voor de ontwikkeling van een autonoom rijdende pijlwagen. 

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright