Nieuwsbrief van 30-6-20 6:30:11
Online bekijken

Optimale beveiliging voor winkels, kantoren en woningen

Hoe kunnen technologieën helpen in de corona controlefase?

Nu we in de controlefase van de coronacrisis zitten, zijn veel bedrijven op zoek naar manieren om in de nieuwe 1,5 meter-samenleving te voldoen aan alle maatregelen. Hoe weten we hoeveel mensen in het pand zijn? Op welke plekken moet de doorstroming verbeterd worden? Hoe creëer ik een zo veilig mogelijke omgeving?
 

AJAX Systems, multifunctioneel draadloos detectiesysteem

Chubb Fire & Security biedt speciaal voor woonhuizen en de kleinzakelijke markt het AJAX Systems draadloze detectiesysteem waarin veiligheid, gebruiksgemak en een fraai design zijn gecombineerd. Het systeem is makkelijk te monteren en kan volledig via een app op de smartphone ingeregeld en bediend worden. Naast inbraak kan het systeem brand detecteren en maakt het videoverificatie mogelijk.

Heinen - expert in veiligheidsdeuren - versterkt zijn positie in Nederland

Al vijf jaar breidt Heinen zijn activiteiten uit in Nederland om diensten te leveren die steeds completer en kwalitatiever worden. Deze aanhoudende investering was trouwens niet onbelangrijk voor diverse grootschalige projecten die hier de afgelopen jaren werden gerealiseerd en dit in diverse domeinen, zoals: (kern)energie, Defensie, overheid (Rijksvastgoedbedrijf, Waterleiding Maatschappij Limburg), telecom, ziekenhuiscentra en internationale gebouwen (Internationaal Gerechtshof van Den Haag).

Alulux Qompact rolluiken en rolpoorten - de veiligste in hun soort!

Alle rolluiken en rolpoorten lijken er misschien wel hetzelfde uit te zien, maar in werkelijkheid is dat zeker niet zo. Je hebt ze in alle maten, soorten en kleuren. Er zijn ook grote verschillen in kwaliteit, robuustheid en afwerking. De Qompact rolluiken en rolpoorten van Alulux vormen een ‘all-in-one’ systeem. Met dit systeem voorkomt men dat onbevoegden de achterliggende ruimte betreden. Dankzij de Q-XL-veiligheids-vergrendeling kunnen de lamellen niet uit de zijgeleider getrokken worden.

3M Window Film Veiligheidsfolie

3M™ Windows Films Veiligheidsfolies beschermen mensen en gebouwen. De veiligheid van personen en hun omgeving is een belangrijke kwestie. Glas kan een gevaarlijk materiaal zijn wanneer het breekt, met scherpe scherven die risico vormen voor de gezondheid. Zelfs hardglas, dat in duizenden veilige kleine korrels breekt, kan door vandalen op een schadelijk manier worden gebruikt. Veiligheidsfolie beschermt doordat de folie de glasscherven op hun plaats houdt. En eventuele inbraak vertraagt.

Wessels roldeuren

Er is vaak verwarring over de termen rolluik en roldeur. Dit is niet zo vreemd: het onderscheid is niet zo groot. Het voornaamste verschil is dat een roldeur met regelmaat geopend en gesloten moet kunnen worden. Een rolluik daarentegen wordt slechts enkele malen op een dag gebruikt. Meestal gaat hij ‘s morgens omhoog en ’s avonds weer omlaag. Daarom is de snelheid waarmee een roldeur oprolt belangrijker.

GND inbraakwerende deuren

Een inbraakwerende GND-binnendeur of GND-buitendeur is te herkennen aan het garantie- en zekerheidslabel dat in de hangzijde van de deur is geplaatst. Hieraan is eenvoudig af te lezen wie de deur heeft geproduceerd, hoe de deur is geleverd, wie verantwoordelijk is voor de verschillende werkzaamheden bij het proces van plaatsen en controleren en welke prestaties de deur of deur/kozijn-combinatie levert. De deuren zijn ook leverbaar in brandwerende, rookwerende en of geluidswerende uitvoering.
4.625
Leveranciers
25.853
Producten
872.880
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.