ELF Voetbal nieuwsbrief van 04-01-2022
Van deze spelers wil Ajax deze winter afscheid nemen

We leven inmiddels een aantal dagen in januari 2022 en dat betekent ook dat de transfermarkt weer open is. Ajax wist zich al te versterkten met Brian Brobbey en de kans is groot dat er ook nog een aantal spelers zal vertrekken. Bij de club mogen er deze winter zeker vier spelers weg.


lees verder
Samenvatting Chelsea - Liverpool (2-2)

De topper tussen Chelsea en Liverpool is in een gelijkspel geëindigd. In een heerlijk duel waren de twee topclubs uit de Premier League erg aan elkaar gewaagd en dat leverde uiteindelijk twee doelpunten aan beide kanten op. Bekijk de samenvatting van Chelsea - Liverpool hieronder. 

lees verder
Het beste uit 2021: Michael van Praag: muziekliefhebber en muzikant

In 2021 verschenen in de papieren editie van ELF Voetbal vele artikelen. De meest bijzondere geven we U op de laatste dag van het jaar gratis weg. Zoals het interview met Michael van Praag. Ruim veertien jaar leidde hij Ajax als voorzitter. Dezelfde rol bekleedde hij elf jaar bij de KNVB en ruim twaalf jaar maakte hij deel uit van het hoofdbestuur van de UEFA. Zijn hoofd maakt Michael van Praag (73) al sinds jaar en dag leeg in de muziek. "Mijn lijst met carnavalsmuziek speel ik minimaal één keer in de twee weken af."

lees verder
Mohamed Salah op stoom in klassement ESM Gouden Schoen

Mohamed Salah is ook in 2022 op dreef. De Egyptische aanvaller van Liverpool FC scoorde in zijn eerste de beste wedstrijd van het nieuwe jaar en bracht zijn seizoenstotaal daarmee op zestien. Daardoor klom de aanvalsleider van The Reds naar plek vijf in de ranglijst van de ESM Gouden Schoen.

lees verder
Deze wedstrijden bezorgen je een geweldige eerste werkweek van het jaar

Het weekend zit er alweer op en dus zijn de meeste voetballiefhebbers weer hard aan het werk. Voor de iedere werknemer is de maandag een zware dag, daarom zorgt ELF Voetbal voor wat licht en zetten wij de mooiste voetbalwedstrijden van deze werkweek op een rij.

lees verder
Zo pakten de winteraankopen van Ajax in de afgelopen jaren uit

Met de tijdelijke komst van Brian Brobbey heeft Ajax haar eerste slag op de winterse transfermarkt alweer geslagen. In de afgelopen jaren roerden de Amsterdammers zich eigenlijk elk seizoen wel op de winterse transfermarkt. Maar was Marc Overmars hier ook wel altijd succesvol, of slaat de paniek meestal toe?

lees verder
Het beste uit 2021: Apollonius Konijnenburg, de eerste machtige zaakwaarnemer

In 2021 verschenen in de papieren editie van ELF Voetbal vele artikelen. De meest bijzondere geven we U op de laatste dag van het jaar gratis weg. Zoals het interview met Apollonius Konijnenburg, de eerste machtige zaakwaarnemer. Hij bracht Michel van de Korput naar Torino, regelde de sponsorcontracten van Ruud Krol en bracht daarna een karrenvracht aan spelers onder in de Italiaanse Serie A met het trio Marco van Basten, Ruud Gullit en Frank Rijkaard als paradepaardjes. Daarna richtte hij zich meer en meer op zijn kunst- en muziekliefde. Nu is de extraverte Hagenaar 82 jaar en geniet hij in Itali:e van de laatste fase van zijn leven. "Als Silvio Berlusconi me zag, moest hij lachen. 'Dat kost me weer een paar centen'."

lees verder
Interview Brian Pinas: Periode bij Newcastle en jeugdtrainer zijn bij Feyenoord.

Hij heeft een bijzondere voetbalcarrière achter de rug. Van een Engels avontuur op jonge leeftijd naar spelen voor zijn grote liefde in De Kuip. Tegenwoordig is Brian Pinas (43) actief als trainer van Feyenoord onder zestien samen met Robin van Persie. Een mooi verhaal dat begint in Newcastle

lees verder
Interview Phillip Cocu: "Ik had als trainer alweer aan de slag kunnen gaan"

Phillip Cocu gaat alweer ruim een jaar door het leven als voetballiefhebber. Als toeschouwer, voetbalvader en oud-international. Na zijn ontslag als manager bij Derby County koos de 51-jarige Eindhovenaar voor een periode van uitzoomen. Nu is de batterij volledig opgeladen en staat hij klaar voor een nieuwe uitdaging. "Een ambitieuze club met een goed verhaal en duidelijke doelen? Laat ze maar bellen."

lees verder

Aankomende voetbalreizen

Bayern München - RB Leipzig05-02-2022
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
WWW.VOETBALTIX.NL
  
Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen05-02-2022
Number 1 Voetbalreizen
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
WWW.VOETBALTIX.NL
  
Hertha BSC - VfL Bochum05-02-2022
Voetbaltrips.com
Number 1 Voetbalreizen
 
FC Köln - SC Freiburg05-02-2022
Voetbaltrips.com
Number 1 Voetbalreizen
 
Olympique Marseille - Angers SCO06-02-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
Number 1 Voetbalreizen
 
Bekijk alle voetbalreizen