Nieuwsbrief van 18-6-20 6:30:20
Online bekijken

Maatwerkoplossingen voor nieuwbouw en renovatie

Maatwerk is onze standaard

Met onze vouwwanden, mobiele glaswanden en paneelwanden maakt u van een grote ruimte één of meerdere kleine ruimten of andersom. Omdat de mogelijkheden, afwerking en extra’s vrijwel eindeloos zijn, werken wij voor veel soorten opdrachtgevers uit verschillende branches. Denkt u bijvoorbeeld aan hotels, bejaardencentra, scholen, conferentiegebouwen, gemeentehuizen, exportruimtes, sportcomplexen en stadions.
 

Celbeton geeft asfalt het jawoord

De buckelpiste in de weg is een bekend fenomeen voor de automobilist. De wegbeheerder kent als geen ander de eeuwige zonken in het asfalt. Deze wegen worden afgezet en Faber Vloerliften rijdt voorop: zonken worden onderhoogd met Celbeton met als resultaat optimaal rijcomfort. Zo zag de wegbeheerder dat het wegdek perfect werd hersteld. Hij glimlachte: “Dit is de botox voor asfalt!”

VELUX Step-oplossing wint Red Dot Award voor uitmuntende ontwerpkwaliteit

De Step-oplossing, het nieuwste type VELUX modulaire lichtstraat van VELUX Commercial heeft de Red Dot Award 2020 gewonnen in de categorie “Product Design”, dankzij de uitmuntende ontwerpkwaliteit. Daarmee is de VELUX Groep een van de winnaars van de meest prestigieuze ontwerpwedstrijd ter wereld.

Bezoek Deceuninck op Fensterbau vanuit je huis

De nieuwe Elegant en Decalu profielen, het Twinson Click terrassysteem, de vernieuwende ThermoFibra-technologie… Na een fantastische lancering tijdens Polyclose in januari, wilde Deceuninck ook op Fensterbau Frontale groots uitpakken met al zijn innovaties. Wegens de coronacrisis ging de toonaangevende internationale vakbeurs dit jaar echter niet door. Gelukkig kan je de virtuele Fensterbau-booth van Deceuninck ook vanuit je huis bezoeken.

Unieke tool helpt keuzes maken bij BENG

Deze BENGwijzer is gebaseerd op onderzoek uitgevoerd door bouwadviesbureau DGMR in opdracht van Isover. Woningen moeten steeds duurzamer worden gebouwd. Dit met oog op de Europese doelstellingen voor 2050 en op basis van energieverbruik en materiaalgebruik. Dit betekent volgens Saint-Gobain Isover dat er in de ontwerpfase meer moet worden nagedacht over onder andere de oriëntatie, energieopwekking en de vorm van de woning of het gebouw.

HECO opnieuw in de prijzen bij verkiezing beste partner voor de gereedschapshandel

HECO-Schrauben is in Duitsland bekroond met één van de awards bij de verkiezing van beste partners voor de gereedschapsvakhandel 2019 in de categorie ‘bevestigingstechniek’. HECO kwam op de tweede plaats dankzij het grote aantal stemmen van gespecialiseerde handelaren en retailers, die HECO met name waarderen voor de goede voorwaarden, de innovatieve en hoogwaardige producten en de uitstekende verkoopondersteuning.

Verduurzamingsplatform Reimarkt neemt klantcontact kant-en-klare huizen op zich

Bouwgroep Dijkstra Draisma, energiemodule-ontwikkelaar Factory Zero en dak- en gevelleverancier Rc Panels werken met het verduurzamingsplatform Reimarkt en nog 25 andere partijen aan een fabriek die kant-en-klare duurzame huizen en ‘groene’, all-in renovatiepakketten (slimme tech-gevels & daken, die werken via plug & play, red.) gaat produceren. Vanaf 2026 moeten daar jaarlijks zo’n 25.000 huizen/pakketten uit gaan rollen.
4.625
Leveranciers
25.853
Producten
872.880
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.