Nieuwsbrief van 27-10-20 6:30:08
Online bekijken

Design, akoestiek en gemak staan centraal

Flexibele wanden voor optimaal onderwijs

Op de Regenboog in Schaijk draait alles om de brede ontwikkeling van leerlingen. Het belang van goede prestaties, een gezond zelfvertrouwen en het versterken van de sociale en samenwerkingsvaardigheden staan bovenaan de agenda. Dat vraagt om een professioneel onderwijsteam én een optimale werk- en leeromgeving. En aan dat laatste ontbrak nog iets tot begin van dit jaar.

GND Garantiedeuren nodigt u uit voor het webinar Geluid

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 20% van de Nederlanders langdurig geluidshinder ervaart. Gebruik van een deurset met de juiste geluidwerende prestaties kan de overlast sterk verminderen. Tijdens een webinar op 28 oktober 2020 komen alle facetten van geluidwerende deuren en deurkozijnen aan bod. Hierbij komen zowel utiliteit en woningbouw nieuwbouw als transformatie aan de orde.

Nieuw: decoratieve coating voor vloer en wand

Met DecoDesign introduceert Forbo Eurocol een nieuw designproduct voor vloer en wand. Een innovatieve en decoratieve afwerking, op basis van een watergedragen acrylaatcoating die wordt opgespoten met SprayCoat, voor een uniek dessin. DecoDesign is een aantrekkelijk product voor de professionele projectinrichter.

Een schuifdeur in huis … is dat niet meer iets voor bejaardenhuizen of hotels?

Een schuifdeur is juist erg praktisch in huis of op kantoor! Denk alleen al eens aan de ruimte die de draai van een ‘normale’ traditionele deur inneemt. Met een schuifdeur bespaar je hier al snel zo’n 0,6 m². Ook de muur is ineens een stuk beter te benutten, want je kan meubilair tot aan de deuropening zetten, zonder dat er een draaideur in de weg zit.

Onzichtbare binnendeuren

In het Belgische Adegem was strakke vormgeving de norm voor deze nieuwbouw eengezinswoning met kantoorruimte. De argenta invisidoor DL en SDX-binnendeursystemen passen er perfect in het plaatje. Vooral de kamerhoge SDX-schuifdeuren springen in het oog … of net niet. De minimalistische architectuur wordt in deze woning doorgetrokken in de keuze van de binnendeuren.

Glazen mobiele paneelwand met hoge geluidsisolatie

De Commandoor glazen mobiele paneelwand combineert de openheid en transparantie van glas met een hoge geluidsisolatie. De Commandoor is een glazen paneelwand bestaande uit glas, gevat in aluminium profielen die de stabiliteit garanderen. Net als de traditionele paneelwanden wordt de Commandoor standaard geleverd met het Multi Electric systeem. De toepassing van dubbel glas versterkt de geluidsisolatie verder.

Opbouw en prestaties van verschillende soorten binnenwanden

Onder binnenwanden worden verstaan de wanden, die zich als een inwendige scheidingsconstructie geheel binnen de bouwkundige omhulling bevinden, de gehele vrije hoogte van een verblijfsgebied beslaan en een constructieve en/of scheidende functie hebben. Constructieve binnenwanden dragen belastingen over en leveren een bijdrage aan de stabiliteit van het bouwwerk.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.