Nieuwsbrief van 5-10-21 6:30:10
Online bekijken

Mooie, veilige en functionele oplossingen

Quality time, de core business van BREEDVELD

Midden in het land, verscholen in de bossen op de Veluwe, ligt Landgoedhotel Villa Vennendal. Een prachtig en sfeervol 4-sterren hotel in Nunspeet dat niet alleen onderdak biedt aan liefhebbers van bos, zand en heide, maar ook optimale mogelijkheden presenteert om te feesten of te vergaderen.

Verdi maakt ruimtebeleving compleet

De plafondhoge projectmatige Verdi-deursets van Berkvens zijn niet alleen een esthetische keuze, maar zeker ook een praktische en economische. Met de plafondhoge deurkozijncombinaties is het bovenlicht voltooid verleden tijd. Met Verdi lijken aangrenzende ruimtes hierdoor door te lopen. Dit zorgt voor veel meer ruimtelijkheid. Verdi maakt hiermee ruimtebeleving compleet ...

Massief houten schuifdeur met natuurlijke uitstraling

Minimalistische of industriële trends in interieurs zie je momenteel terug in veel woningen. Voor wie houdt van eerlijke materialen met een natuurlijke uitstraling is er nu de massief houten DIY (do-it-yourself)-schuifdeur Legno. Met deze schuifdeur kunnen ruimtes worden afgescheiden of kan ruimte worden bespaard, passend in de stijl van een ‘natural chic’ interieur.

GND Geluidwerende deuren

Een geluidwerende GND-binnendeur of GND-buitendeur is te herkennen aan het garantie- en zekerheidslabel dat in de hangzijde van de deur is geplaatst. Hieraan is eenvoudig af te lezen wie de deur heeft geproduceerd, hoe de deur is geleverd, wie verantwoordelijk is voor de verschillende werkzaamheden bij het proces van plaatsen en controleren en welke prestaties de deur of deur/kozijn-combinatie levert.

dormakaba deurdrangers zijn altijd in beweging

Voor praktisch elke situatie heeft dormakaba iets passends, of het nu gaat om vrijloopdeurdrangers, ideaal voor brandwerende toegangs- en verkeersdeuren, inbouwdeurdrangers die volledig uit het zicht gemonteerd zijn, systeemdeurdrangers die modulair zijn opgebouwd of sluitvolgorderegelaars voor dubbele deuren.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.