Nieuwsbrief van 24-8-21 6:30:14
Online bekijken

Veilige en esthetische oplossingen

Voorkomt stagnatie en legionella: hygiënespoeling

Naast de TECE hygiënespoeling voor koud én warm water introduceert TECE nu een versie voor hygiënespoeling in koudwatersystemen. Deze is ontwikkeld voor sanitaire voorzieningen in o.a. scholen, winkels, horeca en andere seizoensgebonden faciliteiten.

Luxueuze uitstraling en maar liefst 65% gerecycled materiaal

Het nieuwe Tessera Perspective van Forbo Flooring biedt de zakelijke klant niet alleen een collectie van luxe tapijttegels met een fraai ingetogen streepdessin, maar ook een vloer die zorgt voor minimale geluidsoverdracht. Daarnaast bevat de collectie maar liefst 65 procent aan gerecycled materiaal.

Ecophon Solo, vrijhangende akoestische plafondpanelen voor geluidsabsorptie

Ecophon Solo™ is leverbaar in verschillende vormen en afmetingen en geeft daarnaast de mogelijkheid een eigen ontwerp te maken. Met Solo creëert u opvallende zwevende akoestische elementen in de ruimte die inspelen op de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ontwerp van duurzame, groene gebouwen.

Clecon spandekens: hoge isolatiewaarde met fraaie afwerklaag

Clecon spandekens zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing in prefab bedrijfsgebouwen. Clecon spandekens zijn opgebouwd uit middellange glaswolvezels en hebben een hoge isolatiewaarde en zijn voorzien van een fraaie afwerklaag. Het leveringsprogramma omvat meerdere typen afwerklagen.

Concrete Veneer akoestische plafondtegels

Een van de meest gebruikte bouwmaterialen in onze moderne gebouwde omgeving is beton. Hoewel beton met recht een veelzijdig materiaal is, biedt het nauwelijks geluidsabsorptie. Met de innovatieve Concrete lijn lost Hunter Douglas Architectural deze uitdaging op. Het is nu mogelijk om een prachtige, industriële look voor wanden en plafonds te creëren, zonder concessies te doen op het gebied van akoestiek.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.