Wanneer ga jij naar Amerika?
 
 
Top 10 Reisaanbiedingen
 
 
10x onze favoriete Amerika reizen van mei!
 
Op zoek naar het ultieme avontuur in Amerika? Laat je inspireren door onze top 10 Amerikaanse reizen die je meenemen naar de meest iconische steden en adembenemende natuurparken. En voordat je je reisplannen maakt, bekijk onze exclusieve reistip: de top 5 bezienswaardigheden van Native America!
 
 
Reizen en reisinspiratie ontvangen over een andere bestemming?
Wijzig hier je e-mail voorkeuren!
 
 
Rondreis Charmant New England
Vanaf € 2.875 - excl vlucht
Pak je koffers en laat Riksja Amerika je meenemen op een reis vol avontuur en ontdekking! Volg het pad van vrijheid terwijl je de iconische Freedom Trail in Boston bewandelt, waar elke stap doordrenkt is van geschiedenis en betekenis. Laat je betoveren door de ruige schoonheid van Acadia National Park. Verwen jezelf met een heerlijk ijsje rechtstreeks uit de Ben & Jerry's-fabriek en ontspan op de idyllische stranden van Cape Cod, waar zon, zee en zand samenkomen voor de perfecte vakantie-ervaring. 
Bekijk deze 15-daagse reis
Groepsreis Alaska
Vanaf € 5.395 - incl vlucht
Ervaar het ultieme avontuur met Djoser en verken het ruige hart van Amerika: Alaska! Ontdek de diversiteit van de wildernis met zijn ontelbare gletsjers, de hoogste berg van Noord-Amerika en meer dan drie miljoen kristalheldere meren. Laat je verwonderen door ontmoetingen met majestueuze grizzlyberen, de dans van zalmen en de gracieuze vlucht van bald eagles. Deze reis combineert comfortabel verblijf in goede middenklasse accommodaties met onvergetelijke overnachtingen in sfeervolle cabins, verscholen diep in de natuur. 
Bekijk deze 21-daagse reis
 
 
Fly Drive Country, Rhythm & Blues Trail
Vanaf € 2.735 - excl vlucht
Ontdek de wieg van jazz en blues met 333travel! Stap in de voetsporen van muzieklegendes en laat je betoveren door het ritme van Amerika. Begin je reis in het bruisende New Orleans, waar jazzmuziek door de straten danst en de geschiedenis tot leven komt. Volg de Mississippi Blues Trail naar de geboorteplaats van de Blues in Clarcksdale, en beleef de ziel van de muziek in Memphis, de thuisbasis van Elvis Presley. Ontdek niet alleen de muziek, maar ook de smaken van het zuiden, van Southern BBQ tot aan de levendige sferen van Nashville.
Bekijk deze 21-daagse reis
Autorondreis A Trip Down the East Coast
Vanaf € 4.799 - incl vlucht
Verken de veelzijdige oostkust van Amerika met Tenzing Travel! Van de energie van bruisend New York tot de serene schoonheid van de Great Smoky Mountains, ontdek een wereld van contrasten. Dompel jezelf onder in de rijke geschiedenis van Charleston in The Deep South en bewonder de majestueuze pracht van het Witte Huis en het Capitool in Washington D.C. Laat je verrassen door de unieke charme van DUMBO in New York, waar hippe winkels en heerlijke restaurants wachten om ontdekt te worden. En vergeet niet de adembenemende vergezichten vanaf de monoliet in Chimney Rock State Park te bewonderen.
Bekijk deze 21-daagse reis
 
 
Autorondreis Best of the Southwest
Vanaf € 2.554 - incl vlucht
Beleef de betoverende pracht van het Amerikaanse zuidwesten met NBBS Reizen! Laat je meevoeren op een onvergetelijke reis langs iconische bestemmingen zoals het bruisende Los Angeles, de adembenemende Grand Canyon, het sprookjesachtige Bryce Canyon en het indrukwekkende Zion National Park. Verlies jezelf in de glinsterende pracht van Las Vegas, bewonder de serene schoonheid van Lake Powell en geniet van de natuurlijke wonderen van Yosemite National Park. Sluit je reis af met de culturele schatten van San Francisco.
Bekijk deze 23-daagse reis
Privéreis The Spirit of the West
Vanaf € 3.415 - excl vlucht 
Bereid je voor op een reis door de spectaculaire wildernis van Amerika met SNP Natuurreizen! Ontdek South Dakota, Wyoming en Colorado en laat je betoveren door de natuurlijke pracht van deze regio's. Verken de uitgestrekte landschappen van de National en State Parks, waar elke hoek een nieuw wonder onthult. Beleef een onvergetelijke wildlifesafari tussen duizenden grazende bizons in Custer State Park. Cruise door de schilderachtige 'scenic byways' van de Black Hills en bewonder de majestueuze schoonheid van Yellowstone's vulkanische landschappen. 
Bekijk deze 20-daagse reis
 
 
Autorondreis New York & het Zwoele Zuiden
Vanaf € 2.000 - excl vlucht
Combineer het bruisende New York City met de zwoele klanken van het diepe zuiden van Amerika met Van Verre Reizen. Van de betoverende jazzscènes in New Orleans tot de historische Antebellums in Natchez, elke stop op deze reis belooft een nieuwe muzikale ervaring. Ontdek de roots van blues, rock-'n-roll en countrymuziek in Memphis en Nashville, terwijl de mysterieuze Great Smoky Mountains je betoveren met hun nevelige schoonheid. Sluit je avontuur af in het bruisende Atlanta, waar de muziek nooit stopt. 
Bekijk deze 14-daagse reis
Camperreis Van Miami naar New York
Op aanvraag 
Ontdek de diversiteit van Amerika met Campers Amerika! Je reis begint in het bruisende Miami, waar je kunt genieten van zon, zee en strand voordat je op weg gaat naar avontuur in de wildernis van de oostkust. Ga mee op een unieke reis waar je de natuurlijke schoonheid bewondert en nieuwe avonturen ontdekt. Eindig je reis in stijl met een citytrip naar het onmiskenbare New York City, waar de mogelijkheden eindeloos zijn.
Bekijk deze reis
 
 
Luxe Reis Florida Deluxe
Vanaf € 17.900 - incl vlucht
Laat Tico Reizen je gids zijn op een onvergetelijke ontdekkingsreis door het betoverende Amerika! Verken de bruisende culturen van Miami en maak een opwindende excursie naar het fascinerende Everglades National Park, waar je oog in oog komt te staan met de machtige alligators. Vervolg je reis naar het exclusieve Little Palm Island, bereikbaar alleen per boot of watervliegtuig, waar je wordt betoverd door de rust en schoonheid van dit afgelegen paradijs. Vaar naar de betoverende Florida Keys en laat je verrassen door de ongeëvenaarde charme en schoonheid van deze tropische oase.
Bekijk deze 10-daagse reis
Familiereis California en Zuidwest Amerika XXL
Vanaf € 2.395 - excl vlucht
Maak een reis naar het wonderlijke Westen van Amerika met AmerikaPLUS! Zelfs met een bescheiden budget kun je genieten van een onvergetelijke reis door adembenemende landschappen en bruisende steden. Begin je avontuur in het kleurrijke San Francisco, waar je wordt ondergedompeld in de levendige cultuur en iconische bezienswaardigheden. Trek vervolgens door de groene pracht van de Sierra Nevada, waar de majestueuze nationale parken Yosemite, Sequoia en Kings Canyon op je wachten om ontdekt te worden. 
Bekijk deze 20-daagse reis
 
 
 
Jouw ideale Amerika reis niet gevonden?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liever naar een andere bestemming?
 
Nieuwsbrief
 
Getaway Travel
 
Meer Getaway Travel

© Getaway Travel