Nieuwsbrief van 4-2-20 6:50:06
Online bekijken

...met ramen als middelpunt

Bewoners en badgasten genieten van aantrekkelijke dorpskern

Aansluiten bij historische dorpskern zonder historiserend te ontwerpen? Een behoorlijke opgave! Wat ontwerpt een architect het liefst? Jan-Paul Bron van Zeelenberg Architectuur in Ouddorp heeft een duidelijke voorkeur: “Een project op een levendige locatie.” Libaquin Renesse is daar een mooi voorbeeld van. “Hier hebben het hele dorp en de badgasten plezier van.”
 

Licht en ruimte: het voordeel van slanke aluminium ramen en deuren

‘We krijgen meer en meer vraag naar ultraslanke profielen. Men wil meer glas zien en dus maximale lichtinval toelaten. Door de toenemende vraag lanceerden we onze Max Light profielen voor ramen, deuren en schuifpuien. We dachten er ook aan om die optimale lichtinval door te trekken voor de hele woning, vandaar onze interieuroplossing, IDA’, aldus Marc Mulders, Sales Manager Nederland van Aliplast.

Functionele vast-glas-kozijnen van Staalkozijn Nederland

Plaatstalen binnenkozijnen voor bewegende delen (deuren) en vast glas worden door Staalkozijn Nederland geleverd in diverse functionele uitvoeringen. Alle eisen waaraan een binnenkozijn voldoet, zijn getest in gerenommeerde en geaccrediteerde laboratoria. Met de laboratoria, met elk z’n eigen specialiteit, wordt nauw samengewerkt om tot het beste resultaat te komen.

BUVA kijkt terug op een succesvolle Polyclose 2020

Tijdens Polyclose 2020 was het een drukte van belang in de stand van BUVA, met een gezellige mix van Nederlandse, Belgische en Duitse fabrikanten en dealers van kunststof en aluminium kozijnen, timmer- en deurfabrikanten, leveranciers, collega’s uit de markt en andere geïnteresseerden. Dat we veel te vertellen – en nog meer te laten zien hadden, bleek niet alleen uit het grote aantal bezoekers, maar vooral ook uit de tijd die zij in de stand besteedden.

Renson Fixscreen viert vijftiende verjaardag op Polyclose

15 jaar pionieren in windvaste buitendoekzonwering.
De Fixscreen doekzonwering van Renson wordt 15! Geen beter moment om dat te vieren dan op 15 januari 2020 op Polyclose, samen met alle partners en ‘Ambassadors’ die bijdroegen aan het succes. Met een terugblik naar 2005, toen Renson met Fixscreen als pionier in windvaste doekzonwering op de markt kwam, maar vooral: met het oog op de toekomst.

Raam en kozijn staan in de schaduw van nieuwste zonwering

Tijdens GEVEL 2020 lag op de stand van Duco de nadruk op doekzonwering en architecturale zonwering. De ventilatiespecialist introduceerde tijdens de beurs de architecturale schuifpanelen DucoSlide Wood Vertical. Deze houten schuifpanelen met verticale lamellen hebben een strak design dankzij het onzichtbare kaderprofiel. De panelen, gemaakt uit duurzaam Western Red Cedar, kunnen optioneel motorisch worden aangedreven.

Deceuninck: one-stop-shop voor kunststof en aluminium kozijnen!

Deceuninck, toonaangevend producent van kunststof en aluminium profielen voor kozijnen en deuren, pakt uit met een baanbrekend concept. Met iCOR lanceert het bedrijf de allereerste universele bouwblok voor kunststof kozijn- en deurprofielen. De opvolger van hun Zendow en Zendow#neo reeks, gebaseerd op dit iCOR-principe, heet Elegant en biedt verscheidene moderne stijlen in kunststof kozijnen en deuren.
4.625
Leveranciers
25.853
Producten
872.880
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.