Nieuwsbrief van 13-4-21 9:55:15
Online bekijken

Scheidingswanden, opslagruimtes en akoestische oplossingen

De bouw anno nu

Meer dan ooit tevoren is het voor de huidige bouw tijd om naar de toekomst te kijken. Minder mensen op de bouw, stijgende bouwkosten en strakke planningen, terugdringen van stikstof en CO2. Goede redenen om eens goed te kijken naar hoe een bijdrage te leveren aan duurzaam en toekomstbestendig bouwen.

Fabels en vooral feiten over opbouw van binnenwanden

Een wandopbouw met metalen staanders is flexibeler dan een houten constructie. Een flexibel systeem geeft geluid minder goed door dan een star systeem. Breid het systeem uit tot een constructie van dubbele, ontkoppelde staanders en extra isolatie om de geluidsisolatie te verhogen.

Troax innovaties: lockers en schilderijopslag

Troax komt met enkele nieuwe producten op de markt. Naast de Single Locker, brengen we nu ook de Double Locker uit. Het kan worden gebruikt voor allerlei verschillende opslag. De lockers kunnen worden opgebouwd uit standaard wandpanelen UR350 of UX450, en deurbreedtes van 500 of 800 mm, voorzien van hangslotplaatjes.

Hoogwaardige houtskeletbouw met vezelcement

Binnenwanden kunnen op vele manieren worden uitgevoerd. Een bekende bouwwijze waarmee scheidingswanden worden gemaakt, zijn houtskeletbouw wanden. Met Cembrit producten voldoen de wanden aan hoge eisen en kunnen deze zo efficiënt mogelijk worden opgebouwd.
 

Multiwal levert uniek staaltje techniek

Al jaren is Ahoy een trouwe klant van Multiwal. En dat is niet voor niets. Speciaal voor Ahoy produceerde Multiwal in 2018 en 2019 al speciale mobiele paneelwanden. De bijzondere constructie van het gebogen dak daagde Multiwal uit een sterk staaltje vakwerk te leveren. Door de op maat gemaakte binnenwanden kan Ahoy nu optimaal en flexibel inspelen op de verschillende activiteiten die er plaatsvinden.

Groene akoestiek

Binnenwanden zowel functioneel als decoratief. Het kan écht! Optimaliseer de ruimtebeleving door verbetering van de ruimteakoestiek en haal de natuur naar binnen! Een optimale ruimteakoestiek en ruimtebeleving is door de coronacrisis alleen maar belangrijker geworden. Een goede ruimteakoestiek is niet alleen cruciaal voor een aangename ruimtebeleving, maar ook voor de gezondheid en het welzijn op langere termijn.

Mobiele paneelwanden BREEDVELD P90

De BREEDVELD P90 mobiele paneelwanden zijn eenvoudig te verplaatsen mobiele panelen met een dikte van circa 90 mm, voorzien van omliggende kaderprofielen en een beplating van 10 mm dik. De ogenschijnlijk vaste wand kan dankzij een modulaire opbouw flexibel worden ingezet. Daardoor kunt u gemakkelijk één of meer ruimtes creëren.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.