Wanneer ga jij naar Amerika?
 
 
Top 10 Reisaanbiedingen
 
 
10x onze favoriete Amerika reizen van februari!
 
Ben je klaar voor een onvergetelijk avontuur in Amerika? Verken onze top 10 Amerikaanse reizen van februari. Laat je betoveren door de iconische landschappen en levendige steden die dit land te bieden heeft. En voor een onvergetelijke stedentrip, bekijk onze reistip: Top 6 tips voor New York City 🗽
 
 
 
Win een reischeque t.w.v. € 2.500!
Leuk actie van Getaway Travel 👉🏻 Laat ons weten waar jouw volgende verre reis naartoe gaat en maak kans op een reischeque t.w.v. € 2.500!

Reis jij met korting naar Amerika of een andere bestemming?
 
 
 
 
Reizen en reisinspiratie ontvangen over een andere bestemming?
Wijzig hier je e-mail voorkeuren!
 
 
Rondreis I Love… East Coast Cities
Vanaf € 2.125 - excl vlucht
Welkom bij Riksja Amerika, waar avontuur op je wacht! Spring aan boord van een unieke treinreis door het hart van de Verenigde Staten. Begin je reis in het historische Boston, waar je de Freedom Trail kunt bewandelen en de rijke geschiedenis van de stad kunt ontdekken. Vervolg je reis naar het bruisende New York, 'The Big Apple', waar de energie van de stad je zal inspireren. En tot slot, sluit je reis af in de prachtige hoofdstad Washington D.C. 
Bekijk deze 12-daagse reis
Groepsreis West-Amerika
Vanaf € 3.995 - incl vlucht
Djoser nodigt je uit om het Westen van Amerika te verkennen op een unieke kampeerrondreis. Van de kleurrijke straten van San Francisco tot de fonkelende lichten van Las Vegas, elke stap brengt je dichter bij de essentie van dit adembenemende land. Ontdek de ruige schoonheid van Yosemite, ervaar de grootsheid van de Grand Canyon en word betoverd door de mysterieuze rotsformaties van Bryce Canyon. Deze reis biedt een harmonie tussen het stadsleven en de natuurlijke pracht.
Bekijk deze 22-daagse reis
 
 
Fly Drive Best Deal Californische Riviera & Rode Canyons
Vanaf € 2.942 - incl vlucht
Maak een onvergetelijk avontuur door het adembenemende West-Amerika met 333travel! Ontdek de bruisende steden en betoverende natuurwonderen tijdens deze veelzijdige fly drive. Begin je reis in het levendige San Francisco, waar de iconische Golden Gate Bridge je verwelkomt. Rijd langs de betoverende kust van de Riviera van Californië, verken de majestueuze schoonheid van Yosemite National Park en waag een gokje in het bruisende Las Vegas. Bewonder de rotsformaties van Zion, Bryce Canyon, en de grandeur van de Grand Canyon. 
Bekijk deze 20-daagse reis
Autorondreis Charming New England 
Vanaf € 4.199 - incl vlucht
Ontdek de betoverende steden en adembenemende landschappen van Amerika met Tenzing Travel! Sta oog in oog met de glinsterende skyline van New York by Night vanaf het Top Deck van het Empire State Building, waar elke lichtstraal een verhaal vertelt. Wandel door de geschiedenis in Boston langs de Freedom Trail, waar elke stap een nieuw hoofdstuk opent. Peddel door de serene wateren van Kennebunkport en laat je betoveren door de natuurlijke pracht. Sluit je reis af met de smaak van verse vis in het schilderachtige Cape Cod.
Bekijk deze 17-daagse reis
 
 
Autorondreis Fabulous Florida
Vanaf € 2.072 - incl vlucht
NBBS Reizen nodigt je uit voor een adembenemende reis door het zonnige Florida! Begin je avontuur in Orlando, waar spanning en sensatie wachten in Universal Studios en Walt Disney World Resort. Verken de schilderachtige Daytona Beach op weg naar het historische St. Augustine en het idyllische Amelia Island. Ontdek de weelderige natuur van Wakulla Springs en zwem met zeekoeien in het kristalheldere water van Crystal River. Geniet van de relaxte sfeer van St. Petersburg en de levendige straten van Miami. 
Bekijk deze 17-daagse reis
Groepsreis Alaska en Yukon
Vanaf € 6.549 - incl vlucht 
Boek nu jouw avontuurlijke reis naar Alaska bij Sawadee! Ontdek het adembenemende Denali Nationaal Park, waar majestueuze gletsjers en uitgestrekte toendra's je verwelkomen. Tijdens deze groepsrondreis kom je oog in oog te staan met kariboes, wolven en zelfs grizzlyberen. Laat je betoveren door de eindeloze zomerdagen waar de zon nooit ondergaat. Voor de avonturier die houdt van actie en natuur is dit de ultieme reis! 
Bekijk deze 22-daagse reis
 
 
Autorondreis Tropisch Florida & New York City
Vanaf € 2.000 - excl vlucht
Stad en strand wachten op je in Amerika met Van Verre Reizen! Begin je reis in het opwindende New York City en laat je meevoeren door de pulse van de stad die nooit slaapt. Vervolg je avontuur naar Florida, waar Orlando's attractieparken je kinderlijke verwondering opwekken. Ontdek de magie van Disney, Universal, of Seaworld. Maar dat is nog niet alles. Rijd langs de adembenemende westkust, ontspan op de witte zandstranden, verken de Everglades en proef de Cubaanse smaken in de Florida Keys. 
Bekijk deze 14-daagse reis
Groepsreis Southern Explorer
Vanaf € 2.792 - incl vlucht
Ga op reis naar de betoverende diversiteit van Amerika met AmerikaPLUS. Begin je reis in het bruisende New York en verken de iconische bezienswaardigheden voordat je doorgaat naar de historische pracht van Washington. Van daaruit reis je naar het hart van de Great Smoky Mountains, waar de natuur je zal betoveren. Ga verder op een muzikale ontdekkingsreis van 'blues & rock 'n roll' in Memphis tot 'country & western' in Nashville, en ervaar het levendige ritme van New Orleans. 
Bekijk deze 15-daagse reis
 
 
Camperreis Kids Go Cities & Beaches
Op aanvraag 
Verken de betoverende oostkust van Amerika met Tioga Tours! Deze exclusieve familierondreis neemt je mee van de iconische straten van New York City naar de zonovergoten stranden van Florida. Beleef het bruisende stadsleven, ontdek historische schatten en verken adembenemende natuurlijke landschappen, allemaal vanuit het comfort van je eigen camper. Van de majestueuze skyline van Manhattan tot aan de tropische vibes van Miami, elke halte belooft een nieuwe ontdekking. 
Bekijk deze 23-daagse reis
Luxe Reis Californië Delight
Vanaf € 9.550 - incl vlucht
Ervaar de magie van Californië met Tico Reizen! Je avontuur begint in Los Angeles, waar dromen werkelijkheid worden en de atmosfeer doordrenkt is van mogelijkheden. Geniet van de kustsfeer terwijl je direct aan het strand verblijft en laat een deskundige gids je meenemen naar zowel bekende als verborgen schatten van deze bruisende stad. Met een comfortabele huurauto vervolg je je reis langs de schilderachtige kust van Santa Barbara, de adembenemende Highway 1 en de serene schoonheid van de Carmel Valley.
Bekijk deze 17-daagse reis
 
 
 
Jouw ideale Amerika reis niet gevonden?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liever naar een andere bestemming?
 
Nieuwsbrief
 
Getaway Travel
 
Meer Getaway Travel

© Getaway Travel