18 juni 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Shopping Today
image
In het wiel van ... Jesse Moerkerk (In Ovo): 'Geen usual suspect voor deze rubriek'
Jesse Moerkerk is marketing manager bij het Leidse In Ovo, een biotech met een machine om eieren te screenen op mannetjes, om een eind te maken aan het ruimen van ééndagshoenders. Als voormalig zwaargewicht judoka en oud sumoworstelaar en dus geen usual suspect voor deze rubriek, zit hij tegenwoordig veel op de fiets. Tijd voor de 10e aflevering van ‘In het wiel van…’.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Meeuwen uitgelachen, nu een lachende eekhoorn bij Allianz
Verzekeringmaatschappij Allianz Direct heeft een opvolger gelanceerd voor haar TVC met lachende meeuwen: een minstens even irritante eekhoorn is de nieuwe hoofdrolspeler.
lees verder
twitter facebook linkedin
Hoe Greenwheels scoort met PostNL
[advertorial] Greenwheels, pionier in deelmobiliteit, illustreert hoe samenwerking met PostNL en de inzet van een PostLab-sessie kan leiden tot significante verbeteringen in Direct Mail (DM)-campagnes en indrukwekkende conversieresultaten op de lange termijn. Colin Bom, product marketing manager bij Greenwheels, en de PostNL-collega's Maaike Ypeij, senior marketing & communicatie-adviseur, en Roland Siebers, campagne manager, delen hun inzichten over deze succesvolle samenwerking.
image
Gezocht: theologiestudenten
Op maandag 10 juni jl. ging de campagne ‘Theologie. Zinvol voor velen.’ van start. Doel van deze campagne is het werven van nieuwe theologiestudenten voor de verschillende opleidingsinstituten die deze studie aanbieden (zowel op hbo- als wo-niveau).
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Conclusion nieuwe hoofdsponsor FC Utrecht
Businesstransformatie- en IT-dienstverlener Conclusion is de nieuwe hoofdsponsor van FC Utrecht. Het bedrijf verbindt zich voor een periode van vier seizoenen aan de Utrechtse voetbalclub.
lees verder
twitter facebook linkedin
Kom naar WOW Conference 2024 - Bereid je voor op de toekomst van welzijn en werk
[advertorial] Mis dit niet! Een nieuw event ter bevordering van welzijn en werk: WOW Conference. Laat je inspireren door gerenommeerde sprekers die de nieuwste trends en innovaties in welzijn met je delen. Krijg de nieuwste inzichten en praktische oplossingen hoe het welzijn van je medewerkers direct bijdraagt aan bedrijfssucces. WOW Conference is meer dan een conferentie; het is een investering in de vitaliteit en prestaties van je bedrijf.
image
'OpenAI is intimiderend, maar uiteindelijk ook verrijkend'
Met de komst van OpenAI balanceert de creatieve industrie tussen vrees en hoop (of positiever gesteld: grote verwachtingen). Gaan er koppen rollen, worden we overspoeld door fakenews en komt creativiteit straks uit hetzelfde potje? Volgens Mira Murati CTO van OpenAI zal het zo’n vaart niet lopen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Cannes Lions 2024:'Marketing bepaalt de toekomst'
‘De uitdaging voor mij als CMO is hoe we onze merken relevant kunnen laten zijn in een heel onrustige wereld waarin mensen onzekerder dan ooit zijn en blijven zoeken naar emoties, soms in de vorm van chocoladesnacks. Marketing is dan het instrument om dat te doen, want dat is de discipline die onze toekomst bepaalt.’
lees verder
twitter facebook linkedin
Save the date: CustomerFirst Congres is op 3 oktober 2024
[advertorial] Het CustomerFirst Congres is hét toonaangevende event voor professionals op het gebied van klantcontact, klantenservice en klantervaringen. Op donderdag 3 oktober ontdek je de nieuwste trends, technologieën en best practices om klantervaringen te optimaliseren en jouw organisatie naar een hoger en slimmer niveau van klantcontact te tillen. Bestel nu je ticket en profiteer van 100 euro Super Early Bird korting.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.