Je wekelijkse FietsActief-nieuwsbrief vol fietsinspiratie
VAKANTIESPECIAL

VAKANTIESPECIAL

Meer dan 5000 kilometer aan fietsroutes in de bijlage bij FietsActief nummer 3!
FietsActief
De Afsluitdijk
Toch open voor fietsers

Zoals je misschien weet, werkt Rijkswaterstaat tot 2023 aan de Afsluitdijk en is deze gesloten voor fietsers. Wel kun je met een fietsbus. Maar er is nieuws: de dijk gaat deze zomer toch nog vier zondagen open voor fietsers, op de volgende data. Kun je 'm mooi op eigen kracht bedwingen.

FietsActief
Alles op een rij
Paklijst fietsvakantie

Ik ga op fietsvakantie en neem mee..? Een heleboel, maar ook weer niet te veel. Balans vinden is immers de kunst van het leven - en van het inpakken voor een fietsvakantie. Daarom zetten we 5 paklijsten op een rij die je als leidraad kunt gebruiken. 

FietsActief
Kom e-bikes testen
Op Circuit Zandvoort

Daar waar in 2020 voor het eerst in 35 jaar weer een Formule 1 race gereden zal worden, kun jij over twee weken - op zondag 16 juni - verschillende elektrische fietsen tot op het bot doortesten: Circuit Zandvoort. Een unieke kans. 

FietsActief
1166 kilometer
Langs het water

Nou ja, in ieder geval altijd dicht in de buurt van het water. De Maasfietsroute is in twee richtingen bewegwijzerd en fiets je vanuit de monding naar de bron, of meer traditioneel, van de bron naar de monding. Gewoon een willekeurig deel van het uitgebreide traject rijden kan natuurlijk ook, van weekend- tot dagtocht.

Alle informatie over start- en eindpunt, fietsetappes en plaatsen ertussenin krijg je via de speciale Maasfietsroute-website: zwaarte van het parcours, overnachtingsmogelijkheden, bezienswaardigheden en meer. De moeite waard om eens rond te kijken! 

FietsActief
Alles weten over de Tour?

Bestel dan nu voor jezelf, of als cadeau voor je (schoon)vader, het Officiële Tour de France pakket 2019 voor slechts € 13,50. Het pakket bestaat uit de 212 pagina’s dikke Officiële Tour de France Gids 2019 met alle etappes, ploegen en achtergronden. Ook krijg je vier retrofoto’s, een invulposter, een scheurkalender en een leesboekje met de mooiste Tourverhalen. Met dit pakket kan de maand juli niet snel genoeg beginnen.

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg FietsActief ook op
FietsActief - Facebook
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer