Nieuwsbrief van 11-4-19 7:00:00
Online bekijken

Van plafondhoge deuren tot slim deurslot

Verdi plafondhoge deuren voor meer klasse in nieuwe woning

Deuren en kozijnen laten doorlopen tot aan het plafond is met Berkvens een betaalbare totaaloplossing. De combinatie van een afgelakte plafondhoge binnendeur met een afgesteld stalen kozijn en bijpassend garnituur, geeft élke nieuwe woning meer klasse.

OP AFSTAND DE BESTE!

Intratone neemt afstand van de concurrentie met de introductie van een nieuw, revolutionair intercomsysteem met LCD-displays. Maak kennis met dit nieuwe intercomsysteem van Intratone. Op afstand en real-time te managen. Voor elke gebruiker individuele LCD-display met bel en handige timeslot-functie. Snelle installatie, geen onderhoud.

Duco op Building Holland

Energiezuinige woningen, een comfortabel binnenklimaat en bovenal de gezondheid van de bewoners zijn van groot belang. Anno 2019 staat het vast dat deze pijlers de uitdagingen vormen in het toekomstig bouwen. De Belgische ventilatiefabrikant Duco is er in geslaagd om deze te vertalen naar de realiteit door middel van 4 ‘Duco at Home’ totaalconcepten.

Op deze manier creëert u daglicht in verblijfsrecreatie

Het verblijf van een gast wordt aanzienlijk veraangenaamd door de aanwezigheid van natuurlijk daglicht. Een goed verlicht huisje biedt gasten comfort en ze houden er een positief gevoel aan over. Een Solatube daglichtbuis kan in ieder type verblijfsrecreatie worden toegepast en heeft al vele hotels, chalets en vakantiewoningen weten te verlichten.

Twee topspelers bundelen krachten voor ultime comfortbeleving

Hunter Douglas en Inteco presenteren de PareauLux toepassingen op Building Holland. Het PareauLux klimaatplafond is ontstaan dankzij samenwerking van deze twee topspelers in de klimaat- en plafondbranche. Hunter Douglas: voor het onderscheidende design en materiaalgebruik van de lamellen en Inteco: voor het innovatieve klimaatsysteem met een extreem hoog koelvermogen.

Zendow#neo Premium ramen & deuren: voucher tot €300,-

Kies net als onze kampioenen voor kwaliteit op maat, stijlvol design en vakmanschap. Bovendien krijg je bij aankoop van Zendow#neo Premium ramen en deuren in kleur een voucher tot 300 euro voor de webshop van het Deceuninck-Quick.Step cycling Team. Deze actie is geldig tot 31 mei a.s.

Slim deurslot vervangt ouderwetse sleutel


Ervaar het gemak van het slimme deurslot ENTR van Yale: dé specialist als het gaat om de beveiliging van je huis. Door de ENTR, een motorcilinder, aan de binnenzijde van de deur te plaatsen kan de gebruiker de deur met een smartphone, afstandsbediening, pincode of vingerscan openen.

NIEUW VERSCHENEN: VRKI RisicoClassificatie Uitgebreid module

De VRKI (Verbeterde Risicoklasse Indeling) is een instrument waarmee een globale risico-inschatting van diefstal en inbraak wordt gemaakt. Bij Vakmedianet is inmiddels de nieuwe versie van de VRKI RisicoClassificatie Uitgebreid-module verschenen. Deze is gebaseerd op de VRKI 2.0 die 1 januari 2019 in werking trad.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.